Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehet kárt bennünk? Szerintete...

Tehet kárt bennünk? Szerintetek rosszabb, mint mikor még ivott?

Figyelt kérdés

Na az van hogy fater tavaly leszokott a piáról,így már egy éve nem iszik(piát),de most meg a gyógyszerektől dilizett be.Ugyanis múlt októberben,vagy még azelőtt elgázolta egy autó,komoly sérülések nélkül megúszta,viszont a kórházban kiderült,hogy ciszta van a bal veséjén.szokás szerint felírták a gyógyszert amit szednie kell,meg még altatót is,meg még pár más gyógyszert.(amúgy nem él velünk)

Tavaly karácsonykor volt nálunk utoljára a 2008-as évben,de akkor tök norma volt...nem úgy,mint most.:S

Ebben az évben év elején volt itt,húsvétkor,meg nyári szünet kezdeténél,végénél.Múlt hét csütörtök jött le újból,ekkor derült ki,hogy már egész elharapódzott ez a ciszta a veséjén.Szombaton átmentünk a tesco-ba a fél 11-essel,reggel nem kajáltam semmit,egész éhes voltam már,de nem vetettem se muterral,se faterral kaját.a vásárlás végén anya észre vette,hogy már eléggé korog a gyuszim,mondta faternak hogy éhes vagyok,erre ő elkezdi:"Azt mit érdekel engem hogy éhes?"

Hétvégén egész megbolonult,olyan volt mintha belett volna baszva,pedig nem volt,összekaptak muterral,vasárnap este 7 fele ment el,ezekkel a szavakkal:"Holnaptól kezde anyátok sorsa az én kezemben van!"

Ma hívott fél 8 fele,ekkor meg ilyet mondott először nekem:"Övsömöröm van,vagy AIDS-em nem tudom pontosan...lehet anyátoktól kaptam el,amikor legutóbb együtt voltam vele" Na de kérem muter tudomásaim szerint 6 éve volt utoljára együtt más férfival.

Kérte tesómat,odaadtam neki a kagylót.Beszélt vele,aztán letette.Kérdem,mit mondott,elmesélte mit mondott:"Vettem tegnap egy puskát,most azt ölelgetem,holnap elküldöm a képét mms-ben.Anyád nagyon szemét volt a hétvégén,ezért 1x még szeretném sírva látni az életben".Ezt mondta öcsémnek.

Meg szeretném kérdezni,hogy most kell e tőle tartanunk,vagy nem.

Részegen-mikor még ivott-,olyat csinált,hogy megvárta mutert,mikor hajnalban ment dolgozni,visszaterelte hozzánk,közben egész úton lökdöste,a telóját is összetörte.Régebben kicsi koromban meg fojtogatta,meg hasonlóakat csinált vele.

2009. szept. 16. 20:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
én ha meglátom,hogy csinálja a fesztivált,letámadja anyut,akkor egyszerűen leblokkolok...és ha rászólok,hogy hagyd békén,akkor pár mondattal le is "rángat magáról"..de 1x odaverek neki,erre megesküszöm,még ha fegyvere is van
2009. szept. 16. 20:54
 2/15 bibi05 ***** válasza:
85%
Hát ez elég szomorú, szerintem kell is tartani tőle meg nem is. A nem is-t arra értem, hogy ilyenkor az van bennük, hogy bizonyítsanak, hogy erősek, mindent kibírnak, sajnáltatják magukat, de mégsem tesznek semmit. Én apám is ilyen volt, meg az is, de azt kell mondanom engem nem érdekelne, hogy mit tesz magával, ígyis úgyis a pokolra kerül azért amit tett velünk. Na de visszatérve rád, rátok erre nem igazán lehet olyan tanácsot adni, esetleg annyit, hogy próbáljatok vele beszélni bár szerintem nem segít.
2009. szept. 16. 20:59
 3/15 bibi05 ***** válasza:
100%
Elhiszem hogy mérhetetlen düh van benned de ne állj szembe vele egymagad hívdd a rendőrséget szomszédot hátha észhez térítik, nehogy bajod legyen, eleget szenvedtél már így is, megtudlak érteni neked sem könnyű és a tesódnak anyudnak sem. Remélem megoldódik.
2009. szept. 16. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is szólj be a rendőrségen és mond el miket mond nektek vagy esetleg a gyámhatósághoz ők is tudnak segíteni,de ne állj szembe vele mert egy bekattant ember hihetetlen dolgokra képes amire nem is gondolnánk.orvosi segítség is jól jöhet és ha nem beszámíthatónak látják akkor beviszik idegosztályra és kezelik.
2009. szept. 16. 21:19
 5/15 anonim válasza:
100%

Jézusom:S

Hidd el tudom milyen ilyen helyzetben élni és hidd el hogy a rendőrség segithet. Én nem hittem bennük de értik a dolgukat. hívd mindenképp fel őket vagy menj be és mondd el nekik a sztorit. biztos hogy sokat mennének a házatok felé és ha még képet is mutatsz biztos nem engedik a közeletekbe:)

ha van rendőr vagy gyermekvédelmis ismerősöd könnyebb dolgod van bár igy is 100% hogy segitenek.

semmiképp ne hagyd igy a dolgokat.

ja és mivel megfenyegetett életveszélyesen ezért lassan mehet a börtönbe is.

nemtudom miért ilyen veletek. biztos hogy tud jóember is lenni. sajnálom.:/

L/16

2009. szept. 16. 21:23
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ezzel a Mónika sóba kéne menni vagy a Joshibarath ba
2009. szept. 16. 21:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos gyógyszeres befolyásoltság alatt elvileg bármit megtehet, mert nem tudja kontrollálni magát, úgyhogy a legjobb lenne, ha pszichiáterhez kerülne valahogy. Ez persze nem egyszerű, bizonyítani kell hozzá, hogy ön-vagy közveszélyes, és akkor beviszik pszichiátriai osztályra.
2009. szept. 16. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Most, úgy tűnik, csak beszél, régebben cselekedett is.
2009. szept. 16. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem,pedig jobb félni mint megilyedni!!!Nem lehet ugy élni,hogy az ember rettegésben él.Legyen kéznél telefon és ha látod,hogy nincs képbe,hívd a rendörséget azonnal.Azon felül feltétlen keress egy családvédelmist.Minden településen van és ingyen segitenek.Ne kockáztass,persze lehet csak a szája jár,de lehet,hogy komolyan gondolja.Kitartás.Én tudom milyen érzés volt benne részem.
2009. szept. 16. 21:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrség csak akkor cselekszik, ha vér folyik, sajnos ez a szomorú valóság legtöbb esetben..
2009. szept. 17. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!