Mit gondoltok, A barátommal kb.6 éve élünk együtt. Tavaly októberben bevallotta h megcsalt, mindent elmondott hogy mi volt, és hogy történt. Folytatás lent?
Amúgy meg, ha tavaly októberben vallotta be, hogy megcsalt (többször is ugye), akkor addigra már valószínűleg vége volt a kapcsolatának a másik csajjal, tehát a csak addigra már teherbe kellett, hogy essen. Tehát most olyan 6-7 hónapos terhes lehet a csaj. Namost akkor a párod is csak most tudta meg, hogy apa lesz? Vagy fél év alatt nem talált alkalmat rá, hogy elmondja neked????
Azért gondold át... Hazudott végig, míg csalt a nővel, és hazudott újabb fél évig, amíg titkolta, hogy állapotos a nője.
Nincs az az Isten, amiért én ezek után vele maradnék...
Nem tudom, mitől függtők egymástól, de ha pl. közös cégetek van, fizesse ki a részedet. Ha együtt maradsz vele, meg is érdemled. Nem elég, hogy megcsalt, de nem Tőled lesz gyereke, hanem egy másik nőtől. Ennél megalázóbb szerintem nem is történhetett volna. 6 éve együtt vagytok, és ahelyett, hogy kettőtöknek lenne gyereke, megint másik nőtől lesz.
Ez kifogás, hogy nem tudsz hova menni. 6 évvel ezelőtt hol laktál? Együtt tudnál élni egy ilyen férfival, aki veled párhuzamosan egy másik nővel is hosszabb kapcsolatot tartott fenn? Nem értelek :-(
Én egy megcsalást még talán meg tudnék bocsátani, egy viszonyt már nem hiszem. Azt pedig, hogy hazudott, többször is, egyáltalán nem!
Persze te most kelepcében érzed magad. Nincs hova menned. Ezt átéltem nem is olyan régen. Hónapokig rágódtam és szenvedtem miatta. Aztán felszívtam magam és léptem. Barátoknál laktam, kicsit olyan hippinek éreztem magam :) De a lényeg, hogy segítettek, még a kollégáim is felajánlották, hogy ellehetek náluk egy kicsit, és kölcsönöznek, ha pénz kell.
Nem mondom, hogy könnyű volt, éltem pár hónapig vajas kenyéren, de végül sikerült megoldani a dolgot. Életem legjobb döntése volt, hogy léptem.
Ha csak az tart vissza, hogy félsz az anyagiaktól, ne tedd! Merj segítséget kérni a családodtól, barátaidtól, hidd el, segíteni fognak :)
Gondolj arra a te gyereked mar csak a harmadik lessz a sorban Istenem miert nem vedekeznek a ferfiak mint az okrok olyan butak.Most aztan fizetese 50% a gyerekekre megy.Jo kezdes a kozos csalad alapitashoz.
Az en ferjemnek is van ketto(ugyancsak veletlenkek mondja a no) az elozo hazassagabol egy notol hat oszinten nem konnyu igy a gyerekek anya sokszor zaklat minket stb Sajnos egy ket gyerek orok eletre osszekot ha akarod ha nem. A ferjem a ketto veletlen utan sterilizaltatta magat mert tobb veletlen gyereket nem akart. Szamold ki ki jart rosszul nem az ex..
fiatal vagy meg szabad nem kot a gyerek lepj le dobd ki keress olyat akinek te leszel az egyetlen es a te ti gyereketek az elso.
Fogadd meg a tanacsot tapasztalatbol irom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!