Mit gondoltok, A barátommal kb.6 éve élünk együtt. Tavaly októberben bevallotta h megcsalt, mindent elmondott hogy mi volt, és hogy történt. Folytatás lent?
én azon akadnék ki, hogy annyira sem szeretett vagy tisztelt, hogy gumit húzzon, ha megcsal!
ezek szerint simán átadna neked akármilyen betegséget, mert nem érdekled még annyira sem.
egyébként ez nagyon nehéz ügy.
1. ha nem foglalkozik a gyerekkel, nem ad pénzt, tehát nem veszed észre, hogy van egy gyereke a volt szeretőjétől, akkor azért rossz. mert ezek szerint érzéketlen.
2.ha kiveszi a részét a gyermek felneveléséből, akkor meg az a baj, mert úgyis a ti kapcsolatotok fog sérülni emiatt. pláne ha saját gyereketek is lesz majd... utálni fogod azt a gyereket, és csak a szeretőjére fog emlékeztetni, és ha saját gyereketek is lesz, meg tudnád fojtani majd a párodat egy kanál vízben, hogy a ti gyereketeknek azért jut kevesebb idő, pénz, akármi, mert a másikkal is foglalkozik.
ha én lennék a helyedben, mennék amíg nem késő.
Már nekem is megfordult a fejemben hogy nem fog beleférni 1 saját gyerek.
A megcsalást még akkor mondta el mikor még nem tudott a gyerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!