Magamba zuhantam, szerintetek mi a megoldás?
Teljesen meg vagyok kattanva, pár hete még olyan boldog voltam h minden kb rendben az életemben, de jött egy betegség ami miatt egy hétig itthon feküdtem tök egyedül és elment tőle az eszem. Tegnap végre találkozhattam a barátommal, aki szintén nem túl jó időket él, mert rengeteg a teendője az egyetem és a munka mellett is. Egész este csak veszekedtünk, ő azt mondta nincs jól lelkileg, úgy érzi most képtelen jól csinálni a szociális kapcsolatait, és meg azt mondogattam, h csak kicsit figyelne rám jobban boldog lennék, de nem érzem h szeret. Persze kibékültünk de nem lettem jobban, folyamatosan mar a gondolat, h nem ő az igazi, h boldogtalan vagyok. Holott azelőtt jól éreztem magam vele, de amióta mindent ilyen sötéten látok, már vele is így viselkedem. Az önbizalmam totál 0...
segítsetek, tudom h elég zavaros amit leírok, de borzasztóan őrlődöm.
21L
Agybaj nagybaj.
Az én barátnőm is ilyen volt, minden jó volt, majd meló úgy jött össze, hogy nem tudtam vele ANNYIT foglalkozni pár napig, meg fáradt is voltam. Ekkor jött a nem érzi, hogy szeretném téma. Mondom de, 2 nap alatt kiszerettem belőled. Nem értette meg, hogy fáradt voltam stb. Párszor még eljátszotta, dobtam mint a sicc. Kinek kell egy éretlen, idióta nőszemély?
Tudod mit? Először is gyógyulj meg és szedd össze magad. Addig ne is agyusztáld a párod. Ilyen állapotban az ember nem gondolkodik tisztán.
Ha már összeraktad magad akkor kezdj el gondolkodni, hogy szereted-e még akarod-e vele folytatni.
Mellesleg csak egy jó tanács: ha baj van az emberek automatikusan elkezdik bántani a másikat a párjukon verik le a feszültséget és ez nagyon nem jó és legfőképp elég éretlen dolog.
Pont ilyenkor kellene venni egy nagy levegőt, átölelni és vigasztalni a másikat. Ha jót nem tudsz neki mondani akkor ne is mondj semmit csak bújjatok össze.
Feszült ideg állapotban nem lehet normálisan rendezni a problémákat ilyenkor jobb ha szóba se hozol ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!