Miért hiszik hogy nekem "ciki" az, hogy apukámnak 3 nőtől is vannak gyerekei? Miért tartják ezt egyáltalán gáznak?
Tudom, hogy ideális esetben az ember talál magának egy párt és életük végéig élnek együtt ... De ha nem, hát nem. Szerintem ez nem olyan nagy tragédia.
Öten vagyunk tesók, egy édestestvérem, és három féltesóm.
Két öcsém között 2 év van, ami tényleg nem megszokott féltestvéreknél, de ha így alakult ez van. Erre mindenki azt hiszi, hogy ez valamit sötét folt a múltból.. Pedig akkor már szétmentem anyukámmal.
Szerintem jó édesapánk van, mindannyian így gondoljuk. Sokat vagyunk vele, mindig mozgásban vagyunk, nem az az unalmas apa. Összetartó családunk van, tesóimmal is nagyon jó a kapcsolatom. Én inkább örülök annak, hogy nem az a tipikus apa, hanem mindent meg lehet beszélni vele.
17/L
Röviden: Mert hülyék!?
Az első válaszoló fején találta a szöget, sok ember tényleg így gondolkodik sajnos, mert mindig szeretnek egyből a legrosszabbra gondolni és a kis elfásult agyukkal el sem tudják képzelni, hogy a dolgok másképp is normálisan működhetnek, mint ahogy azt ők csinálják. Rendszerint álságosan a normativitás nevében "jóindulatúan" kicsinálnak másokat, ami tovább fokozza az "élvezetet" és a közösség összetartó erejét, mert plusz pletykára ad okot. Én a helyedben nem adnám meg nekik ezt az örömet! Semmi ciki nincs abban, hogy kacifántos a családfa, amíg békésen zajlik minden és jóapád tényleg jó apja tud lenni mindannyiótoknak. Mivel ma a házasságok fele válással végződik, szerintem az emberek nagy többsége összetenné a kacsóját, ha úgy érne véget a házassága, hogy utána le bír ülni a közös gyerek mellé egy asztalhoz a volt házastárs társaságában vagy egyáltalán egymáshoz tudnak szólni emberi hangon. Felfoghatod ezt az egészet úgy is, hogy irigyek az emberek erre a fajta jó kooperatív viszonyra, ami apád és anyád illetve a féltestvéreid anyjai között megmaradt. Tedd túl magad azon, hogy mások mit gondolnak, az a fontos, hogy te hogy érzed magad és annak megfelelően te alakítsd az életed, ne engedj teret az emberek rosszindulatának és butaságának. Ha túl érzékeny lelkületű vagy ahhoz, hogy felvedd a harcot (amit lehet nem is érdemes), hagyjátok ott azt az álszent közösséget és települjetek át egy nagyobb városba! Az emberek ott is emberek maradnak (nem biztos koránt sem, hogy felvilágosultabb gondolkodásúak), de a francot nem fogja érdekelni, hogy ki kivel mit és hogyan! Az utóbbi lehet, hogy meghátráló menekülésnek tűnik, de néha nem érdemes küzdeni. A családi magánügyetekkel nem ártottatok senkinek, és ha a közösség vagy bizonyos emberek ennek ellenére nem bír(nak) téged / benneteket elfogadni és szeretni, úgy azzal együtt, ahogy ez a helyzet áll, akkor meg sem érdemli(k), hogy törődj vele/velük!
"Aki meg pénz nélkül vállal több gyereket az hülye!!! Apám szerencsére nem csóró, 5 gyereket még el tud tartani. Azért nem százan vagyunk:)"
Tudod, a pénz az egy gyorsan elillanó (elfogyó) dolog. Egy év alatt egy szerencsétlenül elsülő dologtól a gazdagból koldusszegény lehet. Én személyesen is ismerek ilyen embert, kettőt is. És a gyerekek ott vannak minimum 22 évig.. akikről gondoskodni kell. (5x22 évig a ti esetetekben). Szerintem irtó felelőtlen az apátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!