Hol ismerted meg a párod? Mióta vagytok együtt?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is, légyszi!2009. szept. 16. 13:44
61/67 anonim válasza:
Mi egy rádios társkeresőn ismerkedtünk meg. Csak laza kapcsira akartuk egymást.Utánna egymásba bonyolodtunk.:D Ennek már 4 éve.Lassan 5. 21 lány 24 fiú. Jövöre eljegyzés :D
62/67 anonim válasza:
teletext chaten ismerkedtünk meg 4éve és 3hónapja. 2006ban eljegyzés,most pedig a gyermekünket várom(6hónapos kismama vagyok). 22/L, 22/F
63/67 Amore válasza:
Sms társkeresön ismerkedtünk meg.2 éve vagyunk együtt (fél éve együtt lakunk) 29F és 22N
64/67 anonim válasza:
Szia!
Mi discoban ismertük meg egymást.
12,5 éve vagyunk együtt, kisfiunk 1 éves, kistesó is tervben van már.
65/67 anonim válasza:
Én 25 vagyok, a párom 28. 6 éve vagyunk együtt, és az ismerkedésünk nem volt szokványos. Mi 1 évig sms-eztünk úgy, hogy nem találkoztunk, (társkereső oldal segített) közben ő bevonult katonának, és ott hívott fel először. Tehát először egymás belülről ismertük meg. Mikor eljött a találkozás napja, annyira féltem, mert én beleszerettem, és nem akartam hogy esetleg a külső miatt vége legyen. Mikor megláttam még nem tudtam mi lesz, olyan átlagos volt. De mikor megszólalt, akkor elöntött a melegség ahogy felismertem a hangját. Az csodálatos volt. Azóta szeretem és ő is.
66/67 anonim válasza:
Kutyasétáltatás közben találkoztunk, már első látásra szimpatikusnak tűnt.Aztán kiderítettem a nevét,megkerestem az iwiwen, ott derült ki számomra az hogy házas és gyereke van.Na gondoltam akkor így részemről ennyi volt... aztán Ő kereste a társaságom én meg kis ellenállással de hagytam!Azóta elvált és másfél éve együtt vagyunk!!! :)23L,27F
67/67 anonim válasza:
Discoban, 2 éve és 4 hónapja! 22/L, 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!