Hol ismerted meg a párod? Mióta vagytok együtt?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is, légyszi!2009. szept. 16. 13:44
41/67 anonim válasza:
hugom legjobb barátnője :) 3éve vagyunk együtt ő 18L én 20F
42/67 anonim válasza:
Munkahelyen találkoztunk, 1 évig epekedtünk a másik után, mire lépni mertünk. Féltünk, hogy ha esetleg nem működik, akkor elég kínos lesz továbbra is egy munkahelyen dolgozni. Hál istennek bátran belevágtunk, most másfél éve vagyunk együtt, 2 hónapja pedig már házasok is vagyunk:) N 29, F 33
43/67 anonim válasza:
Ja, és a legfontosabb: már útban van a kisbabánk! (utolsó válaszoló voltam)
44/67 anonim válasza:
Az öcsém legjobb haverja.Mikor megismerkedtünk nekem még volt akkor párom.De ahogy szakítottam az akkori barátommal az öcsém leadta neki a drótot.Enne 9 éve.Van egy 5.5 éves lányunk.31 évesek vagyunk.
45/67 anonim válasza:
Netem és 1,5 éve vagyunk együtt
21L/24F
46/67 anonim válasza:
Netes társkeresőn,két éve vagyunk együtt és beérett a szerelmünk gyümölcse,a kislányunk.:)
21L/30F
47/67 anonim válasza:
DISCO-ban, még '93-ban. Azóta együtt vagyunk. A gyerekek 3,5 és 8,5 évesek...
41/F
48/67 anonim válasza:
Batyam jobaratja volt meg akkoriban. Holnap lesz, hogy 4 eve vagyunk egyutt, van egy 1 eves kislanyunk.
24/L, 39/F
49/67 anonim válasza:
Konditeremben, most oktober elejen leszunk 4 eve egyutt. 24L / 30F
50/67 anonim válasza:
egyetemista koromban diákmunkát végeztem, és ő volt a főnök. Kb fél évvel később összejöttünk egy buliban. Azóta házasok vagyunk, és 8 hónapja megszületett a kislányunk. 25/L 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!