Milyen indokkal szokta az ember visszautasítani a párját? Férfiakra is jellemző, vagy csak a nőknek "fáj a feje"?
Érdekelne, hogy titeket milyen indokkal utasított vissza a párotok, mikor szexuálisan közeledtetek hozzá. Vagy ti mit mondtatok neki, miért nem akartok összebújni? Ezek az indokok valósak vagy csak kitaláció?
Kort és nemet is légyszi!
Kedves kérdező!
Köszi hogy aggódsz értem,de tényleg!
Szerinted milyen lenne ha odaállnék a férjem elé és közölném vele,hogy édesem ez a kötelességed!Na ne már!
Hiányzik neki is,pont ezért nem értem miért nem akarja gyakrabban.
Biztos bennem van a hiba.Könnyebb lenne ha tudnám mi az.
Ha hazaér melóból meg is kérdezem! :)
Biztosan most azt hiszed hülye vagyok, de én szoktam ezt mondani a páromnak. Ugyanúgy, ha gyerekem/kutyám van, gondoskodnom kell róla. Ha már valakivel járok, ami ugye a te esetedben már házasságnál tart, abba a szex is beletartozik.
Nem biztos, hogy te vagy a hibás!
Miért néznélek hülyének!?
Egyszerűen csak máshogy látjuk a dolgokat,de ez így van jól.
Valóban nagyon fontos a sex egy kapcsolatban,egy házasságban,de nem az az első,legalábbis a párom szerint.
Azért nem kell mindig olyan sokat várnom két alkalom között,most 3 hétnél tartunk....
Ez van,ezt dobta a gép.
Szeretjük egymást és ez a legfontosabb.
Már bocs kérdező, de kicsit beteg vagy. Először is a szex nem kötelesség. A szex egy olyan dolog, amit csak akkor érdemes csinálni, ha mindketten akarják és örömet okoz, nem pedig azért, mert a másik duzzogva közli, hogy ez egy kötelesség anélkül, hogy tekintettel lenne a másik igényeire és vágyaira. Azért meg egy gimnazista kislány még nem tudja elképzelni van olyan, hogy valakinek nincs kedve/ereje hozzá.
Mindegy majd kinövöd...
23:37!
Nem értek veled egyet. Persze, nem kötelesség, de azért ha a párom vágyik a gyengédségre, nem fogom mindig visszautasítani. Nem a legeslegfontosabb a szex, de fontos. Nem érdemes ezen vitázni, mert mindenki máshogy gondolkozik, máshogy látja. Arra azért megkérlek ha X év múlva, már havi 1, vagy 3 havonta 1 szex lesz közted és a párod között, gondolj rám. Jó?
Azért azt senki (illetve TE) ne akarja bemesélni, hogy az embernek sosem lehet hozzá kedve. Hétköznap dolgozik, elfárad, oké. És a hétvége? Akkor sem lehet mert épp meccs van? Mindegy, egy szónak is száz a vége, én nem nyugodnék abba bele, hogy a párom nem akar velem szexelni. Biztosan kideríteném az okát.
Igen, nagyon fontos, hogy szeressétek egymást, de neked azért a szex is az, hisz ha nem lenne, nem így írtad volna a válaszaidat, ahogy tetted. Jól gondolom? :) Azért azt kívánom, találjátok meg az összhangot, hogy MINDKETTŐTÖKNEK jó legyen. Ne csak a férjednek! :)
Kedves kérdező!
Gondolom ma már mentél suliba,remélem látod az időt mikor írok....most végeztem a napi rutinnal,alszik a gyerkőc,tehát most van egy kis időm ideülni.
Azon vagyunk,hogy megtaláljuk az összhangot,este megbeszéltük a dolgot.Nagyon sok gond nyomja a vállát,de megbeszéltük,ez ne legyen akadály.Összebújtunk.
Köszi,hogy aggódtál értem,nagyon jól esett!
Kívánom,hogy a te párod,ha leéltek egymással X évet,és jönnek az ilyen-olyan gondok,pl. lakáshitel,kocsihitel törlesztés,munkahelyi problémák egy vagy két gyerkőc,még mindig képes legyen kielégíteni az igényeidet!
Minden jót neked!
Igen, ma már voltam suliban, 1 órája értem haza.
Örülök, hogy megoldódott a dolog.
Lehet, hogy később nem így lesz, de perpillanat úgy gondolom, nagyon nyomós oknak kell ahhoz legyen, hogy hitelt vegyek fel. Szüleim is, és nővérem is hitelt vettek fel, nehezen fizetik vissza. Inkább ne legyen autóm, de nem szeretnék részletre venni. (Jogsim sincs még).
Addig leszek a szülői házban, míg nem gyűjtünk elég pénzt lakásra. Akár közösre, akár sajátra.
Nektek nagyon sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!