Milyen indokkal szokta az ember visszautasítani a párját? Férfiakra is jellemző, vagy csak a nőknek "fáj a feje"?
Érdekelne, hogy titeket milyen indokkal utasított vissza a párotok, mikor szexuálisan közeledtetek hozzá. Vagy ti mit mondtatok neki, miért nem akartok összebújni? Ezek az indokok valósak vagy csak kitaláció?
Kort és nemet is légyszi!
Azok a nők, akiket visszautasít a párjuk!
Nem unjátok? Biztos meg lehetne ritkítani ezt a "gyakran visszautasít" dolgot. Nem?
Nekem is hasonló a problémám,de azt hittem egyedül vagyok vele!Én nagyon szeretnék szexelni,de a párom mindig fáradt....ok persze,sokat dolgozik,de akkor is!3-4 hónapig hozzám se ér,és hogy az utolsó kérdésedre válaszoljak,:de már rohadtul unom,hogy ez megy!!!
Gondoltam arra is,mi lenne ha szeretőt keresnék,de akkor nem tudnék a férjem szemébe nézni.
Úgyhogy várok,talán változik valami....
Szexi fehérnemű, sztriptíz, gyertyafényes vacsi, masszázs?
Biztosan fel tudnátok dobni a kapcsolatotokat. Én biztosan nem várnék negyed évet arra, hogy hozzámérjen.
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna,mert bökte a csőröm,hogy csak az én párom "fáradt" e folyton.Nekem nagyon nagy a szexuális étvágyam,a fáradság nekem sem lehet kifogás,pedig van egy 5 hónapos kislányunk.A terhesség alatt csak még jobban kívántam,de az utolsó hónapban már nem lehetett,aztán szülés után már csak 4 hétig bírtam.Ő meg sajnos sokszor utasít vissza azzal,hogy fáradt,ahogy tegnap este is...:( DE reggel bepótolta :P Van hogy egy teljes hétig nem nyúl hozzám,de van amikor szinte minden nap.Ennek ellenére nem bírom, ha visszautasít.Mondjuk mellette szóljon,most kaptam tőle egy szexi hálóinget,amit fel is avattunk egyik este.:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!