Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal szokta az...

Milyen indokkal szokta az ember visszautasítani a párját? Férfiakra is jellemző, vagy csak a nőknek "fáj a feje"?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy titeket milyen indokkal utasított vissza a párotok, mikor szexuálisan közeledtetek hozzá. Vagy ti mit mondtatok neki, miért nem akartok összebújni? Ezek az indokok valósak vagy csak kitaláció?

Kort és nemet is légyszi!

2009. szept. 16. 13:15
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Azok a nők, akiket visszautasít a párjuk!

Nem unjátok? Biztos meg lehetne ritkítani ezt a "gyakran visszautasít" dolgot. Nem?

2009. szept. 16. 13:33
 12/40 anonim ***** válasza:
96%
Én visszautasítani nem szoktam a páromat. De többnyire már értünk egymás félszavaiból is, illetve látjuk a másikon, ha fáradt. Ez sajnos elég sokszor előfordul, mivel van egy 16 hónapos kislányunk. Nekem tegnap megjött, ezért úgy nem lehettünk együtt, de beszéltük, hogy majd én kényeztetem, viszont a havim miatt eléggé meggyötört voltam (fájt a hasam), így a férjem is hagyta a dolgot. De ma nem menekül.... :D
2009. szept. 16. 13:33
 13/40 A kérdező kommentje:
A 21. században vannak már elég gyorsan ható fejfájás csillapító gyógyszerek. Ezért a "fáj a fejem" kifogás max 30 percig érvényes, addigra egy sima algopiryn is hat, utána meg mehet a hancúrozás :)
2009. szept. 16. 13:35
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló a problémám,de azt hittem egyedül vagyok vele!Én nagyon szeretnék szexelni,de a párom mindig fáradt....ok persze,sokat dolgozik,de akkor is!3-4 hónapig hozzám se ér,és hogy az utolsó kérdésedre válaszoljak,:de már rohadtul unom,hogy ez megy!!!

Gondoltam arra is,mi lenne ha szeretőt keresnék,de akkor nem tudnék a férjem szemébe nézni.

Úgyhogy várok,talán változik valami....

2009. szept. 16. 13:41
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
ami lemaradt:31N
2009. szept. 16. 13:41
 16/40 A kérdező kommentje:

Szexi fehérnemű, sztriptíz, gyertyafényes vacsi, masszázs?

Biztosan fel tudnátok dobni a kapcsolatotokat. Én biztosan nem várnék negyed évet arra, hogy hozzámérjen.

2009. szept. 16. 13:43
 17/40 anonim ***** válasza:
82%
Utolső előtti vagyok, utolsónak üzenem, hogy a várakozás végett nem oldódik meg a dolog. Az azért tényleg durva, hogy több hónapig nem szexeltek! Nekem ez már erősen megtépázná az önbizalmam.
2009. szept. 16. 13:48
 18/40 A kérdező kommentje:
Igen, és bennem azért a féltékenység is urrá lenne, nem tart-e a férjem szeretőt..:S
2009. szept. 16. 13:53
 19/40 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a kérdést én is kiírhattam volna,mert bökte a csőröm,hogy csak az én párom "fáradt" e folyton.Nekem nagyon nagy a szexuális étvágyam,a fáradság nekem sem lehet kifogás,pedig van egy 5 hónapos kislányunk.A terhesség alatt csak még jobban kívántam,de az utolsó hónapban már nem lehetett,aztán szülés után már csak 4 hétig bírtam.Ő meg sajnos sokszor utasít vissza azzal,hogy fáradt,ahogy tegnap este is...:( DE reggel bepótolta :P Van hogy egy teljes hétig nem nyúl hozzám,de van amikor szinte minden nap.Ennek ellenére nem bírom, ha visszautasít.Mondjuk mellette szóljon,most kaptam tőle egy szexi hálóinget,amit fel is avattunk egyik este.:)

21/L

2009. szept. 16. 13:54
 20/40 A kérdező kommentje:
Biztosan az én felfogásom rossz, de nem bírnék ki 1 hetet szex nélkül. Jó vele, és kész. Hétvégén napi 3-4 a minimum. Hétközben csak 1-2 naponta :(
2009. szept. 16. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!