Miért nézi a férjem mindig a nőket, ha megyünk valahova? Engem ez nagyon zavar, de mindig látom, hogy a nők fenekét, mellét nézi.
Úgy értem, a 7-es válaszoló vagyok. És ne értsen félre senki, nem haragosan írtam amiket írtam. :D Isten ments.
A kérdező ezzel jó kis vitát gyárt, az tuti, mert férfiak-nők között ebben a témában sosincs egyetértés. :D
"menj és hágd meg minden szép segg tulajdonosát az utcán, mert azt diktálja az ösztön:D Biztos nagy sikered lesz"
Na látod éppen ezért nem is olvasom tovább, és ezért nem is reagálok erre, mert NEM ÉRTED és nekem meg pláne nem fogod elhinni, mert gyűlölöd a férfiakat. Egyébként újdonsült biológusunk elmagyarázhatná, hogy mi is az ösztön és miért nem hágjuk meg a nőket az utcán, ilyen nagy sötétségben talán világosságot tudna csinálni, de gondolom állatokon nem akar segíteni..
Inkább a te férfigyűlöleted fáj..
Igen,sok erőszakoló van.Most akkor minden férfi az?
Már megbocsáss,de ez olyan szintű,mintha minden nőt k*rvának vennénk,mert belőlük is elég sok van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!