Van értelme folytatni a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Párom 30 éves, én 23. Már 4 éve vagyunk együtt. A 2. évtől kezdve hallom tőle, hogy ekkor és ekkor összeköltözünk, azóta sem történt meg. Úgy élünk, mint a tizenévesek, néha (hetente 1x-2x) itt alszik nálam. Jó aláírom, van egy idős apja akinek segíteni-e kell, de nem állandóan, és velük lakik a testvére, aki szintén nagyon sokat segít a háztartásban. Jelenleg nem dolgozik, van munkaviszonya és fizetése, de jelenleg nem kell bejárnia. Egyre kevesebbet vagyunk együtt, minden értelemben. 3km a távolság, de olyan mintha 200km lenne. Én szeretnék gyerekeket, de ahhoz együtt kellene élni, és nem utolsó sorban szexuális kapcsolat is kellene hozzá, ami jó esetben nálunk havi egyszer van. Próbálok vele beszélni ezekről, de csak mosolyog és azt a választ kapom, hogy majd majd, téma lezárva. Nem tudom mit csináljak, van még egy évem a suliból, legkésőbb jövő ilyenkor szeretnék már vele együtt élni, és gondolkozni a gyerekeken, de ilyen hozzáállással?2009. szept. 15. 20:12
11/12 anonim válasza:
hm.... arra gondoltál már, hogy TE miképp tudnál anyagilag hozzájárulni egy közös háztartáshoz?
és azt sem értem, hogy miért tervezel már most gyereket, ha még tanulsz?
semmi munkatapasztalatod nincs. ha most gyereket szülsz, akkor majd később hogy szeretnél bármilyen munkahelyen elhelyezkedni, ha úgy alakulnak a dolgok? vagy csak arról szólna az életed, hogy életed végéig eltart vki?
12/12 anonim válasza:
Nehéz dolog és ennek az oka másképp nem is derül ki, minthogy komolyan elbeszélgettek a jövőtöket illetően. Valószínűleg mi innen nem tudunk segíteni ebben. Neked kell kideríteni, miért nem akarja a párod az összeköltözést, majd később a gyereket. Azt sem tudjuk, hogyan, milyen stílusban beszéltél ezekről a vágyaidról neki, tehát én itt arra gondolok, hogy esetleg nagyon nekiestél.... Ezeket mind csak Te tudhatod. Lehet, hogy megijedt. Arra, hogy mi legyen a jövőtök (együtt maradás vagy szakítás) csak akkor lehet válaszolni (választ kapnod), ha komolyan tisztáztátok egymással a helyzetet. Nyilvánvaló, hogy amennyiben különbözőképpen álltok a jövőtök felé, akkor semmi értelme együtt maradni. Azt is neked kell tudnod, mennyire bízol meg benne, abban, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!