Van értelme folytatni a kapcsolatot?
Mit várok?
Nem arról van szó, hogy lerohanom, de ő azt mondta összeköltözünk tavasszal és nem lett belőle semmi, majd össze költözünk nyáron és még mindig semmi és így tovább. Annyira lelkesen mondta, hogy én bele éltem magam és koppantam. De ugyanígy sok más dologban is.
évvel fiatalabb vagyok tőled,szintén még 1 évem van sulibol,de eszem ágában nincs ilyenen gondolkodni hogy gyerek...
nem ráérsz még?
lehet éppezért halogatja az összeköltözést...
párom érdekes modon azota van velem mégtöbbet (heti 1-2ről 4-5 nap alszik nálam),miota tudatosult benne,hogy még jópár évig messziről se akarok gyereket...
jah,és szex is valoszinű azért nincs,mert tudja hogy te gyerejet akarsz...
igy nemcsoda hogy nincs kedve...
már miért kéne eltitkolni egy párkapcsolatban, hogy valaki gyerekre vágyik? főleg egy 30 éves pasi mellett?
mi ez az egész, hogy már az a ciki, ha valaki gyereket akar?
én nem akarok, de ha valaki akar, 23 évesen már nyugodtan megteheti. én is vágyom már rá, hogy valakivel együtt lakjak ennyi idősen, nem a szüleimmel.
szerintem próbálj beszélni a pasiddal, de ha nem hajlandó semmi kompromisszumra, akkor hagyd ott. később csak rosszabb lesz. havi 1 szex nagyon-nagyon kevés ennyi idősen.
22L
jah,és szex is valoszinű azért nincs,mert tudja hogy te gyerejet akarsz...
igy nemcsoda hogy nincs kedve...
Úgy tűnik, a pasid hiába 30 éves, nem vágyik még ilyen végleges kötöttségre. Hiába neveznétek "csak" összeköltözésnek, együttélésnek. Ha gyerek is lesz, az már egy életre összeköt majd benneteket, még ha egyszer külön is mentek.
Arról nem írtál, hogy ha ilyen semmilyen most a kapcsolatotok, milyen volt az előző két év, ami után te együttélésre kezdtél el vágyni?
Amúgy, ha minden menne köztetek mint a karikacsapás, a havi 1 szex, akkor is komoly figyelmeztető jel. Valami nagyon nem stimmel nálatok az biztos. Ne reménykedj abban, hogy egy működésképtelen dologból boldog családot varázsol majd egy kisbaba. Hármótok életét tennéd tönkre...
Az alábbi tippjeim vannak:
1. hiteget, nem gondolja komolyan
2. fél elkötelezni magát, megijedt a gyerektől, kötöttségtől
3. meleg, de nem meri bevallani
4. van valami zűr otthon, ami miatt nem akarja, hogy ott legyél
Szerintem kérdezz rá, úgy a legtisztább. És ha együtt is maradtok, két éven belül semmiképpen se vállalj vele gyereket. Ahhoz még nem elég szoros a kapcsolatotok.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!