Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon feltem a paromat, mit...

Nagyon feltem a paromat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sok egeszsegugyi problemaja van...tobbekozt veseko, sziv...

Eddig igazabol tudtam, hogy itt van mellettem, azt hittem "megvedhetem"...de most elkoltozik (egyetem miatt) es rettegek, hogy valami baja lesz...sokszor atfut az agyamon, hogy mivan ha tortenik Vele valami...megszakadnek...nagyon szeretem es szeretnek a felesege lenni...nemtudnam elkepzelni az eletemet nelkule...folyton feltem...szegeny neha nem is tudja mit mondjon, hogy ne bantson meg, mert idegesiti a feltesem...egyebkent O 20 eves, en 19...

2009. szept. 14. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Ehy 20 éves fiatalember már tud magára vigyázni.Ha tudja,hogy milyen egészségügyi problémája van,akkor arr is tud figyelni,hogy ne romoljon az állapota.Te hogyan tudnád a betegségektől megvédeni?Elhiszem,hogy idegesití a féltésed.Ha távol lesztek egymástól,akkor lehet,hogy a kapcsolatotok is megváltozik,vagy megszakad,és azt is túl fogod élni.A szerelmi bánatba még nem halt bele senki.

Ne idegeskedj és főleg őt ne idegesítsd.

2009. szept. 14. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Felre ertettel, o nem veszi rossz neven ha feltem, csak neha kicsit idegesiti...azert feltem mert szeretem. masreszt meg nem fog tonkremenni a kapcsolatunk,szoval nem kertem szerelmi tanacsadast...

fogalmad sincs milyen erzes tudni, hogy beteg, es allandoan ragodni...es a szavaidbol is csak annyit latok, hogy nem nagyon voltal szerelmes eleteben...en igazan szeretem ot, es kitartok mellette...

a kerdesem inkabb arra vonatkozott, hogyan nyugtassam meg magam, hogyan tereljem el errol a figyelmemet?:(

egyebkent komoly kapcsolatunk van nem kell beszolni...

2009. szept. 14. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Szia kerdezo:)

Ertem a problemadat es aterzem hidd el...masreszt tudom milyenek ezek a ferfiak, mig jol vannak semmi gond, aztan kesobb ha mar baj van panaszkodnak:)

Egyszer mondtam a paromnak, mikor felhivta az egyik haverja mert koltozott, hogy vigyazzon magara, nehogy baja legyen (hasonlo problemai vannak minta te parodnak)...aztan morgott egyet...kesobb meg mikor hazaert mutatja a veralafutasokat mert radolt a huto:D szoval nem hiaba feltjuk oket...:)

szeresd Ot es meglatod jol alakulnak a dolgok:) ha szeretitek egymast az mindent legyoz...es latom Te szereted a parodat...

sokan csak irigykedve olvassak a soraidat, hogy ennyire tudsz, szeretni, nyugi:)

kitartast, es vigyazz ra, de ne feltsd tulzottan:)

23-L

2009. szept. 14. 22:54
 4/5 anonim válasza:

Tökéletesen megértem, hogy félted a párodat. A távollétedben nem lesz aki odafigyel az étkezésére, a stressz és a túlhajszoltság elkerülésére, stb.

Ráadásul egyetemre megy, így a vizsgaidőszakokban szinte teljesen biztos, hogy a legkevésbé a saját egészségére fog odafigyelni...

Sajnos azt kell mondjam, erősnek kell lenned! Le kell győznöd magadban a jogos pánikot, mert a távolban TE vagy az ő védőbástyája!

Neked mosolygósnak, optimistának, derülátónak és bizakodónak kell látszanod akkor is, ha belül a rettegsz, mert félted a szerelmed egészségét és az életét.

Tudom. Azt írtam: látszanod. Így is gondolom.

Az aggodalmad ugyanis jogos. Ergo nem fog elmúlni. Viszont úgy érzem, a párodnak azzal segítesz a legtöbbet ha téged erősnek lát és abban a tudatban él a távolban, hogy te jól vagy! Ne feljtsd el: a párodnak pedig TE vagy a legfontosabb!!!!!!

Van még egy fontos érvem amellett, hogy mutatkozz erősnek... Neked ugyanis mindig készen kell állnod arra, hogy bármilyen baj esetén ott legyél mellette és a szereteteddel, a hozzáállásoddal segítsd a gyógyulását pld. ha kórházba kerül vagy ágynyugalomra kényszerül.

Ne tűnjön kevésnek a számodra ez a segítség! Embert próbáló dolog, de neked sikerülni fog! Szereted őt és tudod, hogy ez a legtöbb amit tehetsz.

2009. szept. 15. 00:01
 5/5 A kérdező kommentje:

jaj 00:01 koszonom szepen a valaszodat, sokat segitettel...szuksegem volt egy ilyen biztato valaszra...sajnos barmikor nem lehetek mellette, mert en is egyetemista vagyok, 200km-re Tole:(

de igyekszem mellette lenni amennyire ez lehetseges, mert nagyon szeretem...es igen, erosnek kell latszanom, igazad van! megprobalom, mert ha latja rajtam, hogy ketsegbeestem, akkor meg rosszabb...

koszi megegyszer a valaszodat! :) sokat segitett

2009. szept. 15. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!