Most komolyan mi bajuk van?
Nagyon elegem van már. Anyukám sajnos elhunyt amikor én 14 voltam apámhoz és a nőjéhez kellett költöznöm. Ahogy ki lehet találni nem vagyok jóban apám nőjével de mostanában apám is egyre bukóbban viselkedik.
Röhejes az eset amit most leírok. 4,5 évig használtam egy kis Sony Ericsson w350i-t amit az összegyűjtögetett pénzemből vettem. Sajnos tönkrement akkor vettem egy nokia c3-at ( szintén saját pénzből), viszont ez a telefon abszolút nem tetszett, nem is működött kifogástalanul, nagy volt a gombokkal nem tudtam bánni,nagyon nem jött be, eladtam. Most diákmunka pénzből illetve nagynéném pár ezer megelőlegezett pénzéből ( náluk dolgozok heti 1 napot, úgy állapodtunk meg, hogy x ideig ingyen dolgozom) rendeltem magamnak egy telefont. Apám megtudta és ő meg a nője mint a fába szorult féreg elkezdett velem ordítani, hogy mit képzelek én mert tavaly vettem telefont mekkora luxusban élek még mert hülye vagyok stb.
Miért? Én beleszólok az ő dolgaikba? Beleszóltam, hogy apám a földvásárolgatásaival 4 milliós tartozást halmozott fel? Nem.
Itt jön a poén: 20 éves vagyok. 20. És apámtól telefonra soha egy büdös fityinget nem kértem. Nem értem miért zavarja.
Ötletek? Miért??
Irigyek rád! Ha mindent magadnak fizetsz akkor arra, meg arra hogy volt eszed és nem adósodtál el.
Nem tudnál átköltözni a nagynénédhez???
Jobb lenne, ez rosszabb lesz csak, még ismrkedni sem tudsz majd, elmarják mellőled a normálisabbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!