Hogyan vegyem rea vagy mit tegyek hogy hagyjon nekunk beken?
Van egy csaj aki alandoan ir a paromnak, s nem hagy neki beket. Mindenfele hazugsagokkal tomi meg a paromnak a fejet s akkor mi veszekedunk, de ahogy eszre vettem mindent megtesz h elvalasszon minket. A csaj bevalotta h szerelmes a paromba, de a parom azt mondja h nem szereti s engem nagyon szeret. S nekem is szokott irni a csaj de csak azert h bosszantson, h ne legyen nyugtunk, h minel tobbet veszekedjunk a parommal h keszuljunk ki s hagyjuk el egymast, ez az o terve az en velemenyem szerint.
Mit tegyek h hagyjon mar bekenket az a csaj? Mar elegem van belole
A párod miért az idegennek hisz és nem neked, ergo miért van veszekedés? Vagy van alapja a dolgoknak ami miatt azt hiheti hogy a hazugságok igazak?
Mit tehetsz? Megbeszéled a pároddal hogy te szereted, ő téged szeret és ennyi! Ha valaki be akar titeket mocskolni akkor csak nevessetek rajta és töröljétek az üzenetet! Ha pedig becsületsértésig menne a dolog akkor érdemes megfenyegetni a lányt egy polgári perrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!