Testvérem külföldre akar utazni egy olyan emberhez akit nem is ismer, hogyan akadályozzuk meg?
Interneten ismerkedett meg valakivel és hozzá akar kiutazni. Telefonon tartják a kapcsolatot, de hiába mondom neki, hogy ettől még nem fogja ismerni, hajthatatlan. Elmagyaráztam neki a veszélyeit egy ilyen utazásnak, de látom, hogy már eldöntötte. Nagyon féltem, egyetlen testvérem, és nem fogja fel, hogy mekkora veszélyeket rejt ez az egész. És ráadásul a pasi megmondta, hogy ő kinn marad, nem akar hazajönni Mo-ra, tesóm meg nyilván hazajön, és mi van ha egymásba szeretnek? Így is pszichológushoz jár tesóm az előző kapcsolata miatt, ezek után mi lesz vele?
Hogyan értessük meg vele, hogy ebbe most tényleg nem kellene belemásznia?!
Sehogy. Én is megtettem annak idején, engem sem tudtak volna lebeszélni róla.
Ha végképp hajthatatlan, beszéljétek meg vele, hogy minden nap tartjátok a kapcsolatot és tudjátok meg a címet, ahova megy.
Ausztrália egy civilizált ország.
Pontosan hogy hívják, akihez megy és hova ennyit kell tudni.
Én is ismerkedtem így sokat, milyen remek barátságok és olcsó nyaralások születnek az ilyenből... Már évtizedekkel ezelőtt is leveleztek ismeretlen külföldiekkel az emberek és látogatták egymást stb. Mi ezen olyan érdekes ma?
24 éves, nem védhetitek meg mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!