Mégis mit csináljak vele? Leüssem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy haverom, 10 éve világi cimbik vagyunk, de mostanság kicsit megváltozott. Ő általában egy elég mulya gyerek, kiváltképpen idegenekkel, mindenkitől be van tojva, ha csak rosszul néznek rá. Én meg pont az ellenkezője vagyok. De mostanában a haverom kezd kikelni magából, folyton olyan dolgokat, emlékeket idéz fel amikről tudja hogy nekem kellemetlen, ha elesek napokig emlegeti, és cinkel mindenki előtt. De úgy igazi olyan modorban amitől szerintem bárkinek felmenne az agyvize. Nem szívesen vágnám állon, de lassan kierőszakolja. Elvégre egy idegent fele ennyiért se már rég elástam volna. Szerintetek mit csináljak?2009. szept. 14. 10:38
1/9 anonim válasza:
Kérdezd meg a "mr.mulya-úrtól"miért nem a saját kis modorával ékeskedik.Sztem pont azért szórakozik rajtad ,hogy magáról elterelje a figyelmet,és ez neki az ujdonság varázsa,hogy az eddig tökéletesnek hitt ember is megbotlik néha.Persze csak akkor jogos szólnod ha te sem égetted soha mások előtt.Ne üsd le, inkább beszéljétek meg.
2/9 anonim válasza:
Ezek szerint nem is olyan mujkó. Ne üsd meg. Inkább beszélj vele. Azért írtam, hogy ne üsd meg, mert ha a mostani viselkedésén meglepődsz, akkor nehogy azon is meglepődj, hogy majd ő is állon vág és utána elás téged.
3/9 anonim válasza:
Neked is lehet egy fajta modorod ha beszéd helyett ütni akarsz... Ha gondod van akkor civilizáltan intézd el ahogyan a felnőttek.
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen az eddig visszafojtott kisebbségi komplexusa, amivel ő eddig háttérbe szorult, most ezzel a viselkedéssel tört a felszínre, nem talált még jobb megoldást, hogy kitűnjön. Beszélj vele, és talán adj neki valami ötletet, mivel lehetne ő különleges a társaságban, hogy ne érezze magát levegőnek.
5/9 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen barátnőm (lány vagyok), aki a saját szerencsétlenségét rajtam próbálta levezetni. Ha valamit elrontott, vagy rosszul jött neki össze, akkor tuti előhozta, hogy nekem mi nem sikerült, és tudta hogy megbánt vele, de kicisnyes jellemét így próbálta javítani, meg a saját helyzetét is. Én lent vagyok, de te lentebb leszel,így máris jobb:) Hát így jár nekik az agyuk. Aztán ha sikerült neki is valami, akkor is engem becsmérelt, hogy ezzel is magasabban érezze magát nálam. Egy idő után határozottan kerültem a társaságát, aztán meg is szüntettem velel mindne kapcsolatot... Mi is nagy barátok voltunk!!! Azóta bebizonyosodott hogy vannak sokkal jobb barátaim, akikre tényleg számíthatok! Tévedéseimet nem vágják a fejemhez, és még el is ismerhetem nekik, ha tévedtem, csak kedvesen rámnéznek, nevetünk az egészen együtt, és már el is van felejtve, aztán a sikereknek is együtt örülünk. Egy barátság ilyen. Ha nm tudsz vele beszélni, akkor ennyi... tarts egy kis távolságot tőle, mert elvonja minden energiádat... Aki erős jellem, illetve tisztában van saját magával, az tud magán nevetni, és nem máson!! Pláne nem egy "világi cimborán"... hát ez van.
6/9 anonim válasza:
Nézd el neki tüntető szánalommal. Ennél nincs nagyobb büntetés.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként az teljesen ki van zárva, hogy ő ás el engem.... Persze volt hogy én is oltottam őt meg ő is engem ezzel nincs is gond... az a gond, hogy ő mostmár ezt nem úgy adja elő mint régen..hanem érezhetően rossz szándékkal. Én is tudnék neki ilyeneket mondani de sosem tettem, mert a barátomnak tartottam. És igazából ha lecsapnám azután sem vágnék ilyeneket a fejéhez, csak azért vágnám állon, hogy azért tudja már hol a határ.
2009. szept. 14. 13:18
8/9 anonim válasza:
VAlami baja van veled. Kérdezd meg konkrétan, hogy mi a problémája
9/9 anonim válasza:
ha lecsapod biztos vége a barátságotoknak. nem érné meg inkább beszélni vele? ha tényleg olyan jóban vagytok, mint mondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!