Fogadnál örökbe egy gyereket, ha sajátod nem lehetne?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 19:00
11/22 anonim válasza:
IGEN! Ezzel magunknak és a gyermeknek is esélye lenne a nygobb boldogságra.
12/22 anonim válasza:
Nem fogadnék örökbe semmiképpen. Ha a sors azt mérné rám, hogy nem lehet gyerekem, tudomásul venném.
13/22 anonim válasza:
Csak akkor fogadnék örökbe,ha a gyermek szülei végleg lemondanak róla,mert azt semmiképpen nem csinálnám,hogy mint fogadott szülő kicsi korától nevelgetem,ha kell pelenkázom,végig szenvedem vele az éjszakai életet,a gyermek betegségeket,és amikor ezeken túl van akkor megjelenik a vér szerinti anyuka,hogy elviszi,mert mégiscsak kell neki..Amíg papíron végleg nem mond le a szülői jogáról,ezt bármikor megteheti..Sajnos a kedves szomszédom pontosan így járt...3 évig volt a kislány vele,és egy nap megjelent a gyámügyis hölgy az édesanyával..elvitték a kislányt,hisz a szomszédom,csak "fogadott szülő volt" még a nevére sem vehette a kislányt...
14/22 anonim válasza:
Én nem fogadnék de a barátnőmék 10 év sikertelen próbálkozás után most fogadtak örökbe egy 6 éves ikerpárt:))
15/22 anonim válasza:
Én nem fogadnék,mert nem vagyok jó ember. Az én szüleim a világ legjobb emberei voltak,s nemrég kiderült,hogy Ők engem örökbefogadtak. Egy semmirevaló rosszéletű nőszemély szült meg,és egy ilyen senki gyerekét nem fogadnám örökbe. Áldás és minden hálám a szüleimé /sajnos már nem élnek,így sose tudtam elmondani Nekik ezt)de én egy ilyen selejt embert,mint én,nem fogadnék örökbe. Többnyire nem a rendes emberek hajítják el a gyereküket!
16/22 anonim válasza:
az én szüleim a nevelő szüleim. 2 éves voltam mikor hozzájuk kerültem. sose mondták h az igazi szüleim,mindig tudtam hva negy anyám,aki egyszer mikor 10 éves voltam megjelent. El is vitt,de mondtam neki h én a nevelő szüleimmel akarok élni,anya megértette,és néáha napján vele is szoktam találkozni. nekem 2 anyukám van,de az igazi az csak ILDI
17/22 anonim válasza:
Én nem fogadnék.Az egyik ismerősömék örökbe fogadtak egy cigány kislányt másfél évesen.A vér szava:Hiába a törődés, figyelem jó iskola, 16 évesen csak a saját fajtájához húzta a szíve.Szült egy kisfiút kint strihel az út mellett a pasija veri, eleinte, ahogy hazajárt még néha meglopta a nevelőszüleit.A szülők most elmentek egész a Bárándy ügyvédig, hogy ha velük bármi történik nehogy a cigányok örököljenek.
18/22 anonim válasza:
Nem fogadnék. Ismerem magam annyira, hogy képtelen lennék elfogadni és szeretni más gyerekét. Akkor meg minek? Egyébként sem vagyok egy anya típus. Imádom a gyerekem, de képtelen vagyok kimutatni neki (ennek ellenére tudja), szigorú vagyok, nem kényeztetem, nem lelkizek stb, de azt tudja, hogy mindenben és minden körülmények közt számíthat rám. Más gyerekéhez nem tudnék így állni (még a családban lévő gyerekek sem fogtak meg).
20/22 anonim válasza:
Termeszetesen, ha nem tudnek szulni (mar 1 lanyom van), akkor nem sokat gondolkoznek.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!