Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megharagudnátok a Párotokra...

Ti megharagudnátok a Párotokra ha többedik alkalommal fordulna elő, hogy megbeszéltek egy időpontot, hogy mikorra jön haza és Ő mégis anélkül, hogy szólna órákkal tovább marad ki?

Figyelt kérdés
Én nem várom, hogy mindig ugyanakkora jöjjön haza, csak örülnék vagy legalábbis jól esne ha legalább szólna, hogy nem jön ... Mert akkor nem várom haza, vagy nem aggódok vagy csak szimplán megtisztelne azzal, hogy nem néz hülyének. Házasok vagyunk, van egy pici lányunk. Sokat dolgozom, kevés időnk jut egymásra. Megkérdeztem ma mikorra várható azt mondta, éjfélre itthon van. Kértem, hogy de akkor tényleg legyen már éjfél mert akkor megvárom meg addig még fent is bírok maradni. Igaz, elaludtam de felkeltem háromnegyed 2-kor és sehol nincs. Nem írt és nem is csörgött. Nem nagy dolog igaz, de teljesen hülyének érzem magam mert már sokszor előfordult és rosszul esik, hogy mégcsak nem is szól, hogy ne várjam mert nem fog jönni ...
2013. márc. 9. 02:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is utálom, ha valaki nem tartja be a szavát. Tisztelje már meg annyival a párját, hogy legalább szól.
2013. márc. 9. 14:05
 12/19 anonim ***** válasza:
nem értem miért erőlteted ezt. miért nem maradtok abban, hogy jön amikor kedve van. és te meg ne várd.
2013. márc. 9. 18:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is olyasmi kaliber vagyok mint te, nálunk itthon is ezek voltak a szobályok a szüleimmel. Mehettem bármikor bárhova, csak azt szerették volna tudni, hogy mikor jövök. Fordítva is tudtam róla mindig, hogy ők mikorra várhatók és elő is fordult, hogy anyunak este 8-ra volt magánrendelésre időpontja amit elfelejtett mondani, nekem pedig már minden megfordult az agyamban, amíg el nem tudtam érni. Itt nem az eljárásról van szó, vagy bizalmatlanságról, hanem hogy aki aggódós fajta és ilyen környzetben nőtt fel, az a körmeit tövig rágja, hogy 4-re kellett volna hazaérznie a páromnak, és fél 8 van, de még minidig sehol, elérni meg nem lehet mi a frász van? Kin keressem? Hol lehet? Baj lehet?

A mai világban már nem nagy dolog írni egy sms-t, hogy bocs édes, nagyon jól érzem magamat, még nem akarok hazamenni, feküdj le nyugodtan, majd megyek... A kérdező is nyugodtabban aludt volna, a párja estéje sem lett volna elrontva.

Én meghargudnék! Nem azért, mert jól érezte magát, hanem mert rám ezzel a frászt lehet hozni tényleg! Maradhat, de szóljon, hogy tovább marad. Az én párom is ilyen "letojom" típus, akkor elégeltem meg, amikor megbeszéltük mikor ér haza, vacsorával, egyszál semmiben vártam kb, mint egy idióta... Még én hívtam fel, hogy hol a frászban van, mire közölte, hogy beültek egy sörre haverokkal munka után valahova. Én annnyira kibuktam! Nem nagy dolog, de szólhatott volna, hogy ne egy bugyiban ücsörögjek az asztalnál gyertyafénynél egy órát rá várva, mivel én azt hittem bármelyik pillanatban betoppanhat. Kivertem a balhét, azóta szól, ha késik. :)

2013. márc. 9. 18:35
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

azt értsétek meg, hogy amikor az ember a barátaival iszogat, szórakozik, röhögnek, nem azon akar gondolkodni, hogy mikorra kell neki hazaérnie, mint egy gyereknek és hogy mikor kellene hazaszólni, hogy még nem megy és ha még utána sem akkor megint.

szerintem az ilyen estéket hagyjátok szabadra, hogy majd jön, ha véget ért az este, ti meg feküdjetek le. és ha reggel még nincs otthon, akkor kezdhettek aggódni, hogy beleset érte vagy másnál alszik :D

2013. márc. 9. 19:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok. Mi többnyire együtt járunk szórakozni, így nálunk javarészt nincs ilyen probléma, de tényleg áttudom érezni a kérdező helyzetét. Én megértem, hogy úgy jó bulizni, ha nem azon kattog az ember mikorra kell hazamennie, én nem is ezt kérem. Csak azt, hogyha megkérdezem mikor jön és ő mond egy időpontot és tudja hogy várni fogom, akkor szóljon, ha késik!

Azt is mondhatná, hogy "kicsim majd valamikor hajnalban jövök, ne aggódj miattam, feküdj le nyugodtan, úgyis hívlak ha baj van" és elvan intézve. Akkor én sem kattogok hogy hol van már és neki sem kell az óráját nézni. Nem ezen van a hangsúly, hanem ha mond valamit, akkor tartsa be, vagy szóljon.

2013. márc. 9. 20:07
 16/19 A kérdező kommentje:

Jelen! :)

Hát, este volt egy kis balhénk... Igazából nagyon sokszor volt már ilyen jellegű vitánk mert sokáig elszámoltattam minden percével meg nem szívesen engedtem sehová. Pláne szülés után, elég depressziós voltam, mindig vágytam a közelségére, hogy itt legyen velem, már szinte fojtogattam. Gondolom emiatt kezdett el nekem úgymond hazudni, hogy el tudjon menni balhé nélkül. Igyekeztem változtatni magamon, mostanában már nem balhézok de este amikor hazajött higgadtan elmondtam Neki a problémámat, hogy nekem csak és kizárólag annyi volt a bajom, hogy nem szólt nekem ... Részeg volt és csak nevetett a dolgon, nem is nagyon érdekelte, hogy mit mondok. Azt mondta magamnak köszönhetem, hogy sajnos kénytelen nekem hazudni mert régebben mindig oltári balhékat csaptam ki ha elment valahová ... Én kisírtam magam, Ő elaludt. Reggel bocsánatot kért tőlem, azt mondta sajnálja, hogy ilyen volt de ha részeg egyszerűen nem képes vitatkozni, veszekedni, pláne éjjel ... Mostanában sajna elég rossz a kapcsolatunk, de küzdünk érte, azt mondja nem akarja bedobni a törülközőt, szeretné ha újra működne, ha rendbe tudnánk hozni. Bízom benne, hogy így lesz! Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 9. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nàlunk is ez van, depressziós vagyok én is, nagyon nehéz tartani magam, pláne hogy ugye helyt kell állnom 2 terepen is. Én akkor haragszom egy picit ha nem szól, hogy elmegy...

2013. máj. 13. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:
39%
szerintem fütyül a fejedre, biztos hogy csajozik, nyísd ki a szemed és légy okos. nem tisztel és semmibe vesz.Te is próbáld meg ugyanazt amit ő csinál, és majd meglátod mit csinál. szerintem fölöslegesen pazarolod rá az idődet.
2014. jún. 3. 07:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Hat éves kérdés mind ezt is tudom, de ha mi férfiak annyira elhavazunk akkor nem érünk rá azon gondolkozni, hogy az asszonyt felhívjuk, mert különben...,sem arra hogy állandóan haza telefonálgassunk tisztelet, vagy sem nem anyuci aki megdádáz, ha nem érünk haza időben, vagy nem számolunk el az időnkkel hát ez van. Tehát Hölgyek! Nincs értelme kiverni a balhét! Tehát kár a gőzért Legalábbis én úgy lennék a dologgal, hogy már csak azért is késnék, és annyiszor csinálnám meg ezt újra, meg újra, ahányszor az asszony balhézik .

Kérdező!: Lehet akkor kitollasodott a hátad ezért lehet madarat látott a házban, és megijedt.

2019. jún. 30. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!