Elegem van már. Ugy érzem öngyilkos akarok lenni. Mit csinaljak?
Tudom,hogy a téma nem ide tartozik,de szükségem van a tanacsotokra.
Az utobbi idöben ok nélkül mindenki azt beszeli rólam,hogy egy k-rva vagyok.Hogy ezzel lefekdutem ,azzal.Pasik terjesztik rólam.A 2 éves kapcsolatom is tönkre ment ez miatt.Mindennap a baratnoim irnak,hogy igaz-e hogy leszoptam ennek a fa*kát ,annak a fa*kát..Pletykák mennek rólam.Pedig abszolut nem vagyok olyan,a baratomnak éltem.Sosem öltözöm kihivoan,sosincs ki semmim.Sosem vagyok segg részeg semmi hasonló.Igaz rengeteg pasi irkal nekem,de nem reagalok egyikre sem.Bulikban oda jottek hozzam ,de elutasitottam a baratom végett őket.Félek,hogy ezek a pletykak miatt a barataimnak sem kellek majd és,hogy egy pasi sem akar majd komolyabb kapcsolatot velem.Olyanokat mondanak,hogy sajnaljak a baratom,hogy szerelmes lett egy k*rvaba,vagy ,h nagyon szerethet a baratom,ha nem érdekli,hogy k-rva vagyok.Ki vannak az idegjeim már.Sirok ,ideg beteg vagyok ezek a dolgok miatt.Egyebkent ujabban sz*r keverő is lettem..Nem tudom mért csinaljak velem ezt az emberek.Állitolag minden egy csaj szajabol indult,hogy le*ptam a baratjat és "be ismertem nek".Ilyenről szósem volt.Egyébként a csaj mindig is meg szalott volt velem,hogy koztem meg a baratja kozott van valami.Ti mit csinalnatok?Nem birok tovabb..Meg akarok halni
1. Tudod ki terjeszti ezt rólad?
2. Közöld mindenkivel, hogy amit terjesztenek hazugság
3. Egyébként hány éves vagy? Mi a munkád, milyen suliba jársz? (középsuli,egyetem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!