Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan feleség akinek...

Van itt olyan feleség akinek a férje külföldön dolgozik? Hogy bírjátok itthon gyerekkel?

Figyelt kérdés

Az én férjem kint dolgozik Németországban, én itthon vagyok 2 kisgyerekkel.

3 éves és 9 hónapos.

Anyuéknál lakunk még így nem vagyok egyedül.

Ti hogy bírjátok ezt az életet?

5-6 hetente jön haza a párom.

Milyen a kapcsolatotok?

Nem távolodtatok el egymástól?

2013. márc. 6. 15:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
26%

Igen azon van,hogy kijöhessetek!

Csak az a baj,hogy boldog boldogtalan jön....Annyi már itt a külföldi,hogy egyszerüen aki itt lakik nem lesz lassan normális munkahelye.Rebesgetik,hogy visszaállítják a törvényt,kötni fogják valamihez a tartózkodáit.Nagyon remélem!!Annak idején nekünk megkellett harcolni azért,hogy lakhatásit kapjunk,és munkavállalásit.Nagyon nehéz volt,mert a kettö kötötte egymást.Eleinte 3 havonta kellett hosszabbítatni,majd 6 hónap majd 1 év és kaptung végleges engedéjt.Most mag....Jön mindenki.Minden drágább,az órabéreket leviszik,vagy stagnálnak.Nem engednének ennyi külföldi munkavállalót be nem lenne ekkora probléma....

2013. márc. 9. 16:16
 22/31 anonim ***** válasza:
Akinek van lehetősége igenis menjen ki külföldre!!! Főleg ,hogy már a férjed is ott dolgozik már,nyilván bolond lenne visszajönni Magyarországra!!! A családnak együtt a helye és ott,ahol jobban boldogultok :-) ... !!!Az én párom is vállalkozóként dolgozik németországban,és hamarosan mi is költözünk utána gyerekestől ,kutyástól! Aki mer ,az nyer ;)!!! Mi megyünk az tuti,nem tart itt senki és semmi,nyilván mindenki a saját és a családja érdekeit nézi !!! Sok sikert , minden jót és mielőbbi költözést kivánok nektek :)) !!
2013. márc. 9. 17:58
 23/31 anonim ***** válasza:
25%
Èn pedig azt kívánom mielöbb szigorítsanak a törvényen,mert ez tarthatatlan!!!
2013. márc. 9. 19:59
 24/31 anonim ***** válasza:
25%
Mért nem költöznek az emberek svájcba,hollandiába,mit tudom én.Miért van mindenki megbolondulva Németországért????
2013. márc. 9. 20:00
 25/31 anonim ***** válasza:
Mit zavar ez téged?!... Szerintem te is elfelejtetted honnan indultál!!! Hidd el az ilyen negativ ,rosszindulatú emberek mint te,senkit sem befolyásolnak!!! :D Egyébként a lehetöség adott.. miért nem méssz te máshová,ha zavarnak a bevándorló honfitársaid? ... Ugye -ugye ? Még a kérdés is felháboritó !!!Nekem is felháboritó az ilyen emberek hozzáállása mint a tiéd! Nem befolyásolsz ...se te se más,mint mondtam,én és a kislányom ,hamarosan költözünk a férjem után ;). Ennyi :D
2013. márc. 10. 07:09
 26/31 anonim ***** válasza:

Költözz,és 2 vel többen eltek az állam nyakán.Mert persze te sem beszéled a nyelvet.Se baj majd megtnulod,amit finanszíroz a diakoni.....

Èn tudom honnan indultam és hogyan.Pokoi volt,és mindenért küzdeni kellett.....

Tudom,hogy ez titeket nem befolyásol.Csak azt látom hallom,hogy nap mint nap jönnek jönnek....Mennek az Arbeitsamtba,a sozialamtba,Wohngeld kell,segéy kell.....Borzalom.

Legyen szerencséttek!Dolgozni úgy sem fogsz, mert a gyerek kicsi.Megkapod a támogatást családit az itteni adófizetöktöl,amiért meg sem dolgoztatok.

Németország melyik részére költöztök???

2013. márc. 10. 08:23
 27/31 anonim ***** válasza:
Figyelj én nem vitát akarok generálni.. :) A gyerek annyira nem kicsi,most másodikos,tehát nem otthon akarok ülni vele,hanem dolgozni szeretnék.A nyelvről pedig ... világ életemben a németet tanultam,nyelvvizsgám van :)... szóval nem 0 nyelvtudással megyek.Münchenről van szó... te merre élsz ? :)
2013. márc. 10. 08:30
 28/31 anonim ***** válasza:

München még ok.Berlin nehéz város!

Mink Reutlingen nél lakunk.Baden Württenbergben.

2013. márc. 10. 10:41
 29/31 anonim ***** válasza:
Tik?
2013. márc. 10. 14:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Ez mi akar lenni,hog "Tik?"
2013. márc. 10. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!