Van itt olyan feleség akinek a férje külföldön dolgozik? Hogy bírjátok itthon gyerekkel?
Az én férjem kint dolgozik Németországban, én itthon vagyok 2 kisgyerekkel.
3 éves és 9 hónapos.
Anyuéknál lakunk még így nem vagyok egyedül.
Ti hogy bírjátok ezt az életet?
5-6 hetente jön haza a párom.
Milyen a kapcsolatotok?
Nem távolodtatok el egymástól?
Igen azon van,hogy kijöhessetek!
Csak az a baj,hogy boldog boldogtalan jön....Annyi már itt a külföldi,hogy egyszerüen aki itt lakik nem lesz lassan normális munkahelye.Rebesgetik,hogy visszaállítják a törvényt,kötni fogják valamihez a tartózkodáit.Nagyon remélem!!Annak idején nekünk megkellett harcolni azért,hogy lakhatásit kapjunk,és munkavállalásit.Nagyon nehéz volt,mert a kettö kötötte egymást.Eleinte 3 havonta kellett hosszabbítatni,majd 6 hónap majd 1 év és kaptung végleges engedéjt.Most mag....Jön mindenki.Minden drágább,az órabéreket leviszik,vagy stagnálnak.Nem engednének ennyi külföldi munkavállalót be nem lenne ekkora probléma....
Költözz,és 2 vel többen eltek az állam nyakán.Mert persze te sem beszéled a nyelvet.Se baj majd megtnulod,amit finanszíroz a diakoni.....
Èn tudom honnan indultam és hogyan.Pokoi volt,és mindenért küzdeni kellett.....
Tudom,hogy ez titeket nem befolyásol.Csak azt látom hallom,hogy nap mint nap jönnek jönnek....Mennek az Arbeitsamtba,a sozialamtba,Wohngeld kell,segéy kell.....Borzalom.
Legyen szerencséttek!Dolgozni úgy sem fogsz, mert a gyerek kicsi.Megkapod a támogatást családit az itteni adófizetöktöl,amiért meg sem dolgoztatok.
Németország melyik részére költöztök???
München még ok.Berlin nehéz város!
Mink Reutlingen nél lakunk.Baden Württenbergben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!