Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazi/nagy családi problémákka...

Igazi/nagy családi problémákkal küzdő Nők, ha érzitek, hogy idegileg kimerültetek, mit szoktatok tenni?

Figyelt kérdés

Erős vagyok és kitartó,Mindenki szerint a kitartás,türelem és megértés megtestesítője.De érzem,hogy az évek alatt kimerültek a tartalékaim,egy időzített ketyegő vagyok,úgy érzem.A legrosszabb ez a nyomás a mellkasomban,ami ma egész nap nem múlik el.Meg az is zavar,hogy apróságok is bosszantanak már,mert idegileg roncs vagyok,már nem bírom tartani Magam.

Ne kérdezzétek mi a baj,mert hosszú lenne a lista.

Ötleteket várok,amivel feltöltődhetnék vagy megnyugodhatnék. Teakeverék, gyakorlat bármi jöhet.

Köszönöm!

2013. márc. 6. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Találj valami elfoglaltságot amit csak magad miatt csinálsz. Mert neked jól esik. Én hastáncolni meg röplabdázni járok. Nagyon kikapcsol. És nehogy azt hidd, hogy összedől a család ha nem nyalod ki mindenkinek a fenekét. Sőt, végy vissza a teendőkből, és meglátod, amit megcsinálsz, mindjárt jobban értékelik.
2013. márc. 7. 13:19
 12/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek KÖSZÖNÖM, hogy válaszolt! Kellemesen csalódtam az oldalban,számítottam legalább 1 kíváncsiskodó Válaszadóra,de inkább többre,szóval meglepetést okoztatok,hogy a konkrét kérdésre és azt értelmezve válaszoltatok.

Mégegyszer köszi,most Mindenkit felpontozok.

2013. márc. 7. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!