Igazi/nagy családi problémákkal küzdő Nők, ha érzitek, hogy idegileg kimerültetek, mit szoktatok tenni?
Erős vagyok és kitartó,Mindenki szerint a kitartás,türelem és megértés megtestesítője.De érzem,hogy az évek alatt kimerültek a tartalékaim,egy időzített ketyegő vagyok,úgy érzem.A legrosszabb ez a nyomás a mellkasomban,ami ma egész nap nem múlik el.Meg az is zavar,hogy apróságok is bosszantanak már,mert idegileg roncs vagyok,már nem bírom tartani Magam.
Ne kérdezzétek mi a baj,mert hosszú lenne a lista.
Ötleteket várok,amivel feltöltődhetnék vagy megnyugodhatnék. Teakeverék, gyakorlat bármi jöhet.
Köszönöm!
Mindenkinek KÖSZÖNÖM, hogy válaszolt! Kellemesen csalódtam az oldalban,számítottam legalább 1 kíváncsiskodó Válaszadóra,de inkább többre,szóval meglepetést okoztatok,hogy a konkrét kérdésre és azt értelmezve válaszoltatok.
Mégegyszer köszi,most Mindenkit felpontozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!