Ha elköltözök kell szülői lemondó nyilatkozat?
Ha terhesen megvert akkor az nem lehetett amiatt, hogy nem navelheti a gyereket a nagyanyja... Ha megvert terhesen, akkor a gyereket is veszelyeztette, tehat lazan ha felidegesiti a gyereket is megveri.
Hol laktok most? Hova vagy bejelentve lakcimre? Hazasok vagytok- e....?
Terhesen azért vert meg, mert épp vitatkoztunk azon, hogy az anyjához is kell venni majd ágyat a gyereknek, hogy majd legyen mibe ott aludjon. Mire én, hogy ha tetszik, ha nem nem engedem, hogy ott aludjon nélkülem, mert szoptatni akarom. Meg amúgysem az anyjának szülöm a gyereket, hogy majd ő nevelje helyettem. Nagyon kemény verést kaptam. Hasamat védtem amennyire tudtam.
Gyerek apjánál lakunk, nem vagyunk házasok, ővé a ház is (ő nevén van), ide is szól a lakcímünk. Nem tudok máshoz bejelentkezni.
Hát én azt gondolom, hogy inkább menj el a kicsivel egy anyaotthonba, hiába, hogy azt mondod, 1-2 év után sem változna a helyzet, ezt nem tudhatod. Bármi történhet addig! És arról se feledkezz meg, hogy ott nem csak lakhatást adnak, hanem segítséget is, szakemberektől!
Viszont a legtöbb helyen elég hosszú a várólista, nem valószínű, hogy azonnal bekerültök.
Még amit érdemes lenne megpróbálni, hogy menj el a helyi családsegítő szolgálathoz és ott kérj segítséget. Ez a dolguk, valami megoldást muszáj találni.
Lehet, hogy most /még/ a gyereket nem bántja az apa, de te nyugodt szívvel rá mernéd bízni? Ki tudja, mi lesz később? Inkább kérj segítséget szakembertől, mert nagy szükséged lenne rá! Egyrészt a lakhatási és egyéb anyagi természetű gondok miatt, másrészt a lányoddal való kapcsolatodat is helyre kéne hozni. Nem a te hibád, hogy így érzel vele kapcsolatban, nyilván ez következménye mindannak, ahogy eddig éltetek, hogy a kislány apja vert téged, hogy semmibe vett, hogy nem volt beleszólásod a gyerekkel kapcsolatos döntésekbe, stb. De ez ellen a helyzet ellen tenni kell valamit, és ez már rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!