Az normális, hogy kb.8 éves koromig (amíg befértünk ketten a kádba) Anya és én általában minden hétvégén egy kádban fürödtünk (és játszottunk az üres tusfürdős palackokkal)?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelt Anya. Apukám 2 éves koromban meghalt, testvéreim az ország másik végén voltak.2013. márc. 4. 22:17
11/21 anonim válasza:
Bent ültem a nővéremmel a kádban, apám meg mellettünk fürdött az üvegajtós zuhanyzóban. Legalább megtudtuk, mi a külömbség fiúk és lányok közt.
Minden családban mások a hagyományok.
A nagyszüleimnél mikor ott voltunk egy kád vizet lehetett használni. Először a húgom fürdött, aztán én, aztán a nővérem, a bátyám, a nagyapám, és legvégül nagyanyám.
Na ez a durva fürdős emlék a számomra.
12/21 A kérdező kommentje:
8-as: fröcsköltük egymást és a csempét.
Többieknek: köszönöm, azt hittem, hogy csak velünk volt ilyen :D
2013. márc. 4. 22:50
13/21 anonim válasza:
Nyugi, teljesen normális bizonyos korig.A 8 év az teljesen korrekt!:)
14/21 A kérdező kommentje:
Okés:)
2013. márc. 4. 22:56
15/21 anonim válasza:
Én az unokatesóimmal fürödtem együtt kicsi koromban. Egy hatalmas kádban voltunk 3-an, 4-en fiúk-lányok és nagyon élveztük. Vizes fejjel vigyorogtunk ki az anyukáinkra, akik a kád mellett felügyeltek.
Egyikünkből sem lett lelki beteg ember emiatt.
16/21 A kérdező kommentje:
Oookés :)
2013. márc. 5. 00:29
17/21 anonim válasza:
Nekem van 12 éves lányom, meg 2 éves kisfiam. Gyakori, hogy együtt fürödnek. Sőt, van olyan, hogy én fürdök, bejön a lányom, ő is beül mellém, sőt... a pici már érti a fürdés szót, ha hallja, hogy megy valaki fürödni, jön ő is. Van, hogy 3-an ülünk a kádban...ennyit a nyugodt fürdésemről... És mi is tök jókat játszunk, locsoljuk egymást.
18/21 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy egy bizonyos korig, és pszihésen normális szülő-gyermek kapcsolat esetén semmi kivetnivaló nincs benne. Bár nekem sose volt részem ilyenben, mégis így vélekedek.
19/21 anonim válasza:
Én nővéremmel fürödtem, aki már bőven tini volt akkor, és semmi extra nemvolt. Barbieztunk meg hasonlók :) szerintem normális.
20/21 anonim válasza:
Szerintem sincs benne semmi furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!