Anyós megütötte a gyerekemet. Mit tehetnék, hogy ez többet ne forduljon elő?
Ne haragudj, nem ezt kérdezted, de engedd meg:
Mindenkinek van egy"úgyse vagyok az ő igazi gyerekük" korszaka. 10 éves kor körül. Ne várd ezt meg! Ez egy vállalható történet. Meséld el, menjetek ki a sírhoz! Joga van tudnia. Ettől a mostani apja még"igazi" marad. Erre sose lesz alkalmas időpont, de elkésni el lehet vele.Hogy hoyg a vér szerinti nagyszülei nem keresik? Vigasz lenne nekik. Ettől megmaradnának a jelenlegi nagyszülők ugyan úgy!
Ebben mi haszontalant találtatok????
15:46
ti sem vagytok mind eppeszuek (bezzeg a szegeny kerdezod kritizalni nagyon konnyu). csak mindenki elmondja a velemenyet es ettol fuggetlenul mindegyik valasz le van pontozva. rejtely!
sok boldogsagot kivanok a sok boldogtalannak is!!!!
Szerintem viszont senkinek semmi köze ahhoz ki mikor mit mond el a gyermekének.Nekem is van olyan ismerősöm,akinek 2 örökbefogadott gyermeke van,egyik sem tudja,hogy nem a vérszerintiek,azt az elvet vallják mint te.Szerintem sem ez a legjobb de nem mondok semmi mert nincs jogom beleszólni:)
A pofon pedig nem volt jogos és azért álljon már meg a menet,jogtalanul ne üssünk gyereket.Engem életemben nem pofoztak meg,ha vétettem kijavítottam bocsánatot kértem ennyi,pedig volt,hogy én összefirkáltam a falat...fogtam és én festettem el ennyi,de pofon nem járt,nem lett belőlem sem ribanc sem hisztiző lázadó kamasz,úgyhogy le lehet akadni szegény kérdezőről most már:/
Nézd, van amikor egy - egy pofon jót is tesz. Valakinél pont az hiányzik, hogy nem kapta meg mikor kellett volna.
23:03 :)
Ez eleve nem olyan tett, amiért ütni kellene/lehetne, mert felnőttel is megesik, hogy valamit véletlen kiönt. Abszolút jogos a felháborodásod, de próbáld meg békésen rendezni. Szólni kell. Ha nem szólsz, nehogy azt könyvelje el magában, hogy ez a viselkedés így OK. Menj el hozzá megbeszélni!
Csak nehogy az legyen, hogy az anyósodék véletlenül kibökik egyszer a gyereknek, hogy nem a férjed az apja, mert az ilyen kirohanásoknál megeshet, hogy az anyós elszólja magát. Én inkább megpróbálnám elmondani magam a gyereknek, mert előbb-utóbb meg fogja tudni és jobb, ha a szülőktől tudja meg. 7 éves nem hülye, megértené. Sokkal jobb lenne, ha elmondanád, mert ne 12 évesen legyen az, hogy "hoppá, átvertek ennyi éven keresztül, hazudtak az apámról". Szerintem most jobban megértené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!