Ti ismertek gazdag nagycsaládosokat? Csak én tapasztalom, hogy ők megállnak 1-2 gyerek után?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 13:38
21/28 anonim válasza:
szerintem ez nem attól függ, hogy gazdaok-e vagy sem. a mai magyar társadalomban az 1-2 gyerek a megszokott. a gazdagok is ugyanolyan emberek, mint bárki más. amikor én valahol bejelentem, hogy 3-an vagyunk testvérek, mindenki nagyon furán nézz rám. egyébként mi si jobban állunk anyagilag, és 3-an vagyunk, szóval íme egy újabb cáfolat.
22/28 anonim válasza:
Ismerek többet is.
3 gyerekest hármat (az egyiküknél pár hónapja született a harmadik) A gyerekek közötti korkülönbség 2-3 év, kivéve az utolsó családot, ott 9 és 6 éves gyerekek vannak és az újszülött.
Az apuka mindhárom helyen nagyon jól keres, az anyukák is átlag fölött.
Egy 4 gyerekes családot is, ott apuka is, anyuka is nagyon jól keres. Itt is 2-3 év korkülönbség van.
Egy 6 gyerekes családnál 3-4-5 év korkülönbséggel születtek a gyerekek. Csak az apuka dolgozik, az anyuka gyeden/gyesen, főállású anyaságin van.
24/28 anonim válasza:
Én ismerek 5 gyermekes családot, az apuka bíró, meglehetősen jól élnek:)
25/28 anonim válasza:
Én ismerem Szemereynek a lányát; egy általánosba jártunk, csak ő egy évvel alattam.
A lánynak egy öccse van, és kész.
26/28 anonim válasza:
Igen.:) Három fiuk van, mindig külföldön nyaralnak, sép ruhák, jó telefon, nagy ház.
28/28 anonim válasza:
Majd egyre többen lesznek,mert Orbán ezeket támogatja.És a többin fognak élősködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!