Lányok, aki volt már szerető státuszban és évekig tartott, hogy bírtátok? Véletlenül sem ítélkezni akarok, SŐT. Csak kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
Ugye a pasik a legritkább esetben válnak el ilyenkor. Ha 1-2 kósza numeráról van szó, akkor értem, hogy lelkileg nem vagy nem annyira visel meg a dolog, na de ha bele is szerettek és hónapok esetleg évek telnek el így. Hogy lehet ezt kibírni, mire gondoltok, mi éltet, miért maradtok?2013. márc. 3. 12:12
21/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok: nem a szeretőm lett végül a férjem :)
22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte véleményeket! Igazán érdekes írások...
2013. márc. 10. 20:47
23/24 anonim válasza:
Szia!Nekem most lett vége egy 3 éves ilyen kapcsolatomnak!Folyamatosan hitegetett és tényleg nagy szerelemnek tűnt!Már azt tervezte velem hova költözünk,hány gyerekünk lesz,felvállalt a családomnak be kellett mutatnom stb. Közben folyamatosan szenvedtem.Az ünnepeket különtöltötte,közös kirándulások a családdal mindig mindenre volt magyarázata.Feltettem a nagy kérdést 3év után mikor lép,mert nekem mennek az évem és ha úgy gondolja nem vesz komolyan váljunk le barátságban.Sírt könyörgött ne hagyjam el.Vissza fogadtam.Egyik reggel arra ébredtem minden közösségi oldalról letiltott és nem jelentkezett többet.A sors rásegített valahogy,de lebukott. Sms-ben írt annyit ennyi volt ők a fontosabbak!!Azóta nem keres semmi!Az asszony megbocsátott és boldogan élnek!Ennyit a nagy szavakról és a szerelemről!Jól gondold meg,mert ha átfordul szerelemmé nagyon meg fogod szenvedni és egy életre össze törhetsz!:)
24/24 anonim válasza:
Én is így jártam mint az előttem szóló. Nekem 4 évig tartott. Egy helyen dolgoztunk. Egész nap együtt voltunk. Teljesen kicsinált. Előttem élte a boldog családi életét (boldogan mesélte mindenkinek a családi programokat stb...)Ketten kellettünk ehhez, de akkor neki miért kellett egyántalán szerető, ha olyan tökéletes otthon minden. Csak azok válnak el akiknek tényleg gondjuk van otthon. Neki nem volt, sőt! Soha nem válna el, a jólétüket a felesége+annak az anyja biztosítják.
A sors megoldotta: létszámleépítés - engem elküldtek. Soha sem fogom már keresni, és remélem soha többet nem fogom látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!