Miért mindig én vagyok a rossz?
Anyám teljesen hülye. Van egy börtönből jött testvére, aki mindent lop, a gázszámla miatta óriási. Bejött pénzt kérni, anyám nem adott. Utána anya nagyival 2percig kibeszélték, majd jöttem én. Tudni kell rólam, hogy most nincs munkám, de hogy ne fogyasszam itthon a gázt meg ne költsek sokat, a páromnál szoktam lenni. Ott eszek, a páromtól kapok mindent, amire szükségem van(tusfürdő,fogkefe,stb). Ő visz el mindenhova, hogy ne kelljen buszjegyet venni.
Na, anyámék szerint miattam van gázszámla, baj, hogy ha a héten egyszer otthon vagyok, és ő hazaér, akkor még főzőcskézek(mondtam, hogy egyen belőle), baj, hogy a koszos edényeket a mosogatóba teszem(hova tegyem?), minden baj, az is hogy nem megyek el olyan helyre dolgozni, ahova férfierőt keresnek(1hónapig olyan helyen dolgoztam ahol 6-12 órában álltam max 30perc ülési szünettel, és
5-35 kilókat emelgettem, azért jöttem el, mert fájt a derekam,lábam es nem tudtam normálisan járni).
Én mindennap nézem a hirdetéseket és ahova tudok, egyből jelentkezek, de most is egy eladói állást, ha látták 2500-an, akkor abból ha jelentkeztek 800-an, nem garantálhatom, hogy egyből engem hívnak be és vesznek fel, mivel gyakorlatom sincs..
bezzeg, hogy ő mire költi a pénzét, inkább nem is fejtem ki, mert a cigi a jobbik. De persze ezt már nagyanyánknak sem mondja.
mit lehet tenni ebben az esetben, ilyenkor, amikor itthon ezt hallgatom? 22 éve nem hallok mást, csak hogy én vagyok a világ legszarabb embere, és emiatt olyan gátlásaim vannak, hogy hihetetlen:-(
9es válaszoló,nem kötelező 22 évesen otthon lakni persze.....de hol élsz te???Ha valaki kisebb városban lakik pl,akkor munka nagyon nincs,de pénz meg ahhoz is kellene,hogy nagyobb városban dolgozzon,mert a buszt,a bérletet,az ebédet ki kell nyögni!!!!Szerintem a kérdező dolgozna és elköltözne ha lenn lehetősége,de így is a párja segít mindenben,nyilván nem akar még jobban a terhére lenni!!
Szerintem nagyon sokan nem tudják ezen az oldalon.,mennyire nehéz manapság egy fiatalnak elindulni,pláne ha olyan családja van mint szegény kérdezőnek!
Hello!
Elolvastam amit irtál az öszeset és többnyire hiba nélkül gépelsz és látszik hogy helyén van az eszed . Esetleg barátoktól kérhetnél segítséget. És milyen szakon vagy képzett?
mert kipróbálhatnád az informatikát .
Manapság sok informatikust keresnek a Samsungba és ijen cégeknél. I
jen hejeken könyű elhejeszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!