Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nev a szebb:Alexandra...

Melyik nev a szebb:Alexandra vagy Greta?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 14:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a gyerekek ilyenek, de azért célpontot nem csinálnák a gyerekemből.
2013. márc. 1. 15:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Én Gréta vagyok. Nem mondom, hogy imádom a nevem, de bajom sincs vele. Már leéltem 21 évet, de még senki nem csúfolt krétának, gondolom már nem is fognak:) Nem értem miért kell azt feltételezni, hogy minden gyerek idióta és csúfolja a másikat.
2013. márc. 1. 15:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg az iskolások körében,melyik az a női név,amire nem tudnak rögtön rávágni valamit.Az Alexandrát meg becéznéd Szandinak...Jó,hogy nem papucs:))De elnézést kérdező,már igencsak eltértünk a kérdéstől.
2013. márc. 1. 15:56
 14/24 anonim ***** válasza:

Gréta, szerintem nagyon szép név :)

A csúfoláshoz annyit szólnék hozzá, hogy nem tudtok olyan nevet felhozni, amiből ha nagyon akarnánk, akkor ne lehetne gúnynevet csinálni. És ma már annyi különleges név van, hogy nem ezen fognak kezdeni a gyerekek.

2013. márc. 1. 16:00
 15/24 anonim ***** válasza:

Oké, de ennyi erővel minden nevet lehet valahogy csúfolni, akkor nem adjunk nevet senkinek.

De nem tudom, nálunk nem volt sem óvodában, sem általánosban divat csúfolkodni. Lehet csak szerencsés közegbe kerültem, ahol normálisan megnevelt gyerekek voltak.

2013. márc. 1. 16:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem a Gréta jobban tetszik, de az Alexandra sem rossz.
2013. márc. 1. 16:14
 17/24 anonim ***** válasza:
Gréta. Én Dóra vagyok, és alsóban Dóra-bóra zsebórának hívtak néha.:DDD Nem csúfolásból, csak úgy.xD
2013. márc. 1. 16:46
 18/24 anonim válasza:
Egyik sem.
2013. márc. 1. 16:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Greta
2013. márc. 1. 17:34
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem is a Gréta tetszik jobban. (Olyan hangzása van, mint egy virágnévnek, biztos azért, mert a Margarétából alakult ki.)
2013. márc. 1. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!