Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A párom most...

Mit tegyek? A párom most 50fele azt mondogatja, hogy kellene neki valamilyen fiatal bigé, aki felpezsditené a vérét!

Figyelt kérdés

Amikor együtt megyünk valahova,akkor állandóan forgatja a fejét és pofátlanul mondogatja,hogy ezt is megdugná meg azt is!Nem vagyok elhanyagolt,sőt mások csinosnak tartanak.Még pár hapsi is kikezdett volna velem,de engem nem érdekelnek!Bánt engem,hogy 20év után ilyeneket mond!

Kérek véleményeket és ötleteket,mi a teendő ilyen esetben!Előre is köszönöm mindenkinek!

2009. szept. 11. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem lenne baj ha nézelődik, de hogy még mondogatja is neked kit dugna meg... ez mekkora bunkóság. A párom mindig azt mondja "attól hogy diétázom, még az étlapot megnézhetem". Tartja is magát ehhez. Remélem is, mert különben megnyírbálom a férfibüszkeségét és kilógatom egy óriáskerékre!!!
2009. szept. 11. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Megint én vagyok, aki tarkón legyintené a drágát. Szerintem vagy Te annyira nő a talpadon, hogy nem 20 évesen is tudsz otthon akkora fiesztát csapni, hogy csak na!! Folyjon a nyála utánad, dobd ki, amid van, légy őrülten szexi, akár olyan ruhákban is, ami fiatalabbaknak való -csak otthon, ha úgy érzed. Hajrá!
2009. szept. 11. 16:56
 13/15 anonim válasza:
100%
Mondd, hogy neked meg egy 20 éves kanos srác! :-)Aki tud teljesíteni is! Meglátjuk, hogy esik neki. Szerintem semmibe se néz téged, lehet, hogy van valakije...
2009. szept. 11. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
az ilyet sajnálattal lehet hallani!!!Szerintem, mostantól adj magadra többet, no de nem miatta hanem hogy igenis ugy megbámuljanak a férfiak hogy ő is látja...mindig 1m el előtte menj hogy a férfiak megmerjene nézni mivelha melette mész nemmernek rájönnek pasival mész együtt.
2009. szept. 12. 00:02
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hú,mennyi jó válasz,köszi mindenkinek!Eddig nem mertem túl fiatalos ruhákat felvenni,mert a 17éves lányom is már rámlovagolt,hogy anya 40felett már nem igy kell öltözni meg viselkedni,de énnekem ez természetes!És főleg,ha 4 gyerek után is jól nézek ki!Hát lehet a fejemet le kéne cserélni,de szerintem az se olyan borzasztó!:)))És mindig vidám,vicces szoktam lenni,pedig annyi baj,tragédia ért már életemben,de én ilyen maradok szerintem!:)))Köszi mégegyszer mindenkinek!

2009. szept. 12. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!