Mit tegyek? A párom most 50fele azt mondogatja, hogy kellene neki valamilyen fiatal bigé, aki felpezsditené a vérét!
Amikor együtt megyünk valahova,akkor állandóan forgatja a fejét és pofátlanul mondogatja,hogy ezt is megdugná meg azt is!Nem vagyok elhanyagolt,sőt mások csinosnak tartanak.Még pár hapsi is kikezdett volna velem,de engem nem érdekelnek!Bánt engem,hogy 20év után ilyeneket mond!
Kérek véleményeket és ötleteket,mi a teendő ilyen esetben!Előre is köszönöm mindenkinek!
Sziasztok!
Hú,mennyi jó válasz,köszi mindenkinek!Eddig nem mertem túl fiatalos ruhákat felvenni,mert a 17éves lányom is már rámlovagolt,hogy anya 40felett már nem igy kell öltözni meg viselkedni,de énnekem ez természetes!És főleg,ha 4 gyerek után is jól nézek ki!Hát lehet a fejemet le kéne cserélni,de szerintem az se olyan borzasztó!:)))És mindig vidám,vicces szoktam lenni,pedig annyi baj,tragédia ért már életemben,de én ilyen maradok szerintem!:)))Köszi mégegyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!