Mit tegyek? A párom most 50fele azt mondogatja, hogy
kellene neki valamilyen fiatal bigé, aki felpezsditené a
vérét!
Figyelt kérdés
Amikor együtt megyünk valahova,akkor állandóan forgatja a fejét és pofátlanul mondogatja,hogy ezt is megdugná meg azt is!Nem vagyok elhanyagolt,sőt mások csinosnak tartanak.Még pár hapsi is kikezdett volna velem,de engem nem érdekelnek!Bánt engem,hogy 20év után ilyeneket mond!
Kérek véleményeket és ötleteket,mi a teendő ilyen esetben!Előre is köszönöm mindenkinek!
Szia!De olyan undoritó,hogy mellette vagyok,azt majd rá fekszik a lányakorú csajokra!:(Szinte beesik a blúzukba!
2009. szept. 11. 14:08
3/15 anonim válasza:
Én biztos, hogy elküldeném a francba első felindulásból. Azért mond ilyeneket, mert tudja, hogy öregszik és most pánikol, hogy mi mindenről maradhat le. Beszélj vele, ha 20 éve együtt vagytok, akkor csak abbahagyja ezt a viselkedést miattad.
2009. szept. 11. 14:08
4/15 anonim válasza:
Túl természetesnek vesz már téged és már az sem érdekli ha megbánt téged. Add tudomására hogy ezt nem fogod tolerálni és ha nem hagyja abba ezt a vislekedést, tényleg vadászhat fiatal tyúkokra mert te kiadod az útját!
Néha a dolgok azok amiknek látszanak, és tényleg kitekint a kapcsolatból. Vele kell leülnöd és megbeszélnetek hogy mi is a baja.
2009. szept. 11. 14:10
5/15 anonim válasza:
Szégyelheti magát! Hát minek néz Téged? Küld el a francba és csak pezsdítsen. Majd rájön, hogy a kutyának sem kell hosszútávon 50 évesen, főleg ha olyan csinos vagy ahogy mondod (mert miért is ne?), mond meg neki találsz tőle különbet is, csak ne nagyon fickándozzon!!!
2009. szept. 11. 14:18
6/15 anonim válasza:
hááát kapuzárási pánik?és ha majd megcsal akkor mit csinálsz ?ugyanit felteszed a kérdésed hogy megcsalt és mit tegyek ?beszéld meg vele az a biztos és ha nem egyeztek akkor hagyd ott mert elöbb-utobb megteszi amiket mond.én az tuti hogy elhajtotam volna a jo büdös franca már amikor kiejtete a száján ,hát hogy mondhat ilyet .a pofám leszakadna
2009. szept. 11. 14:19
7/15 anonim válasza:
14:05 nagyon jo tanácsot adsz nem tudom mit tennél a helyébe ?méghogy nyugalom :(
2009. szept. 11. 14:21
8/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon rendesek vagytok!Azért irtam ide,mert már túl vagyunk a megbeszéléseken.Szexben sincs nálunk hiba,mert mindenre nyitott voltam,de mióta ezzel a szöveggel előállt,azóta lebénultam!Látja,hogy jól nézek ki és megnéznek sokan,fiatalok,öregek,de mégis szitja a tüzet!Eddig nyugis voltam,de most úgy látom,hogy kezdek kijönni a bőrömből!Ráadásul az összes gyerekünk kiskorú,azt előttük is ezeket mondja!
Hát nem tudom....
2009. szept. 11. 14:29
9/15 anonim válasza:
Már ne haragudj, de szerintem a férjed egy jó nagy bunkó! Tanácsot kértél, a saját véleményem az, hogy ha eddig ellenálltál az udvarlóidnak, én bizony biztosan elkezdenék flörtölni velük. Na semmi komoly, csak a férjed vegye észre, hogy igenis csinos, dögös felesége van, akit mások észrevesznek és kellene nekik! A férjed előbb-utóbb valószínűleg meghülyülne a féltékenységtől! Arról már nem is beszélve, hogy - bár nem tudom, milyenek az anyagi körülményeitek - a 20 éves "bigék", akikkel szívesen pezsdülne, általában az 50 körüli pasik pénztárcájába lesznek "szerelmesek". Szegény férjed álmokat kerget...
2009. szept. 11. 14:46
10/15 anonim válasza:
Ha a megbeszéléseken túl vagytok, akkor tarkón legyinteném mint egy taknyos kölköt -mert úgy viselkedik-, utána kijelenteném, hogy engem is érdekel az a tökös legény a mercijében, akinek nem az életkora, hanem a karja 50es, biztos élvezné egy tapasztalt nővel! Na, ezt add össze, férjecském.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!