Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondhat ilyet egy anya?

Hogy mondhat ilyet egy anya?

Figyelt kérdés
Tegnap este azt mondta nekem, hogy elege van belőlem, mert mindig csak a baj van velem. Ez nem is igaz. Talán néha kicsit dilis vagyok, de attól még nem kellene ilyeneket mondania. Én nem mondanék soha neki, pedig őt sem mindig könnyű elviselni. Mégsem bántanám meg soha szándékosan.

2013. márc. 1. 09:29
1 2
 11/13 zabmester ***** válasza:

Azért ezt ne vedd annyira a szívedre, én komolyan azt hittem, hogy valami sokkal durvábbat mondott. Jó, ez sem szép, de gondolom indulatból mondott ilyet, és nyilván volt előzménye is.

Próbálj beszélgetni vele, mondja el, hogy mi is a gondja veled konkrétan. Vagy nem kell, mert valójában te is tudod? Ha igen, akkor szerinted ezek közül mennyi az, ami jogos? Érdekelne, hogy pontosan miket is kifogásol veled kapcsolatban anyukád.

2013. márc. 1. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet rossz napja volt nem hiszem hogy meg akart bántani.
2013. márc. 1. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez az a mondat ami minden szülő száját elhagyja legalább egyszer. Az esetek 99.9%-ában nem gondolják komolyan. Ne rágd ezen magad. :)
2013. márc. 1. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!