Az egyik rokonom elmondta a szüleimnek, hogy volt egy leszbikus kapcsolatom és azóta nem hagynak békén, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sokáig külföldön tanultam és éltem, kint volt egy barátnőm, akivel 2 évig egy bizalmasabb viszony állt fent, egyszerűen csak elvoltunk, egy elég hedonista lány voltam, nem is kerestem miérteket, azóta már vége, de nincsenek rossz érzéseim a dologgal kapcsolatban. Az unokatesóm erről tudomást szerzett és kikotyogta a családnak, a szüleim meg azóta teljesen kifordultak önmagukból és nem szállnak le rólam. Nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen dolog az életemben, egyszerűen csak megtörtént és mégis ezen lovagolnak, teljesen leírták az egész életemet, meg nem értik, hogy történhetett ez meg. Komolyan kivagyok, hogy ezt meg kellett tudniuk, fogalmam sincs, mit tegyek..
24/L
2013. márc. 1. 00:36
11/11 anonim válasza:
Hülyék ha nem értik meg. Ne foglalkozz velük. Idővel vagy megbékélnek vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!