Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megsértődnétek ebben az...

Ti megsértődnétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Keresztszülőt szeretnénk választani a születendő kislányunknak. Még kamaszkorunkban megbeszéltük egyik barátnőmmel, hogy egymás gyerekeinek mi leszünk. Viszont összejöttünk egy testvérpárral, az ő családjukban nem szokás rokont választani hanem barátot. És oké, hogy egyrészt a barátnőm, másrészt viszont, ugyebár sógorom felesége, vagyis sógornőm. Mióta így alakult a helyzetünk nem beszéltünk a keresztszülő témáról. Nekik még nincs gyerekük, így nem tudom ő hogyan gondolja. Én végülis szeretném, ha ők lennének a gyerek keresztszülei, de a férjem nem érti hogy miért lennének, amikor már a nagybácsi/nagynéni szerepet ők fogják betölteni. Rajtuk kívül van még egy baráti házaspár, akiket szeretünk. Nekik is barátaik, szerintem alapból nem sértődne meg a barátnőm ezen. De van egy olyan csavar a dologban, hogy a lány aki a keresztanya lenne sógorom exfelesége. Tényleg jó a kapcsolatuk, nincs féltékenység, barátnők ők is, és a fiúk is barátok, de nem tudom ezzel nem e kavarnék be egy kicsit ezzel a döntéssel. Mások nem jöhetnek szóba.

2013. febr. 28. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hú, utolsó, engem meg megkereszteltek és örülök neki!
2013. márc. 1. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!