Mikor költözzön el a gyerek otthonról?
Természetes, hogy elfogadtam őket, de szeretnem nem kötelességem. Miért kellene? Csak azért mert a párom gyereke?? Vannak nők, akik tutujgatják más gyerekét.
Szerintem ez a "beteges" hozzáállás a társadalom részéről.
Előre nem lehet ezt megtervezni kit szeretsz meg.
Kamasz fiúkként ismertem meg őket, az hogy idegenek, arra értettem hogy nem lehet őket úgy megszeretni, mint ahogy akármelyik rokonomat szeretem.
És eddig nem írtam, de sajnos elég nehéz eset mindkettő.
20/20
Olvasd el pontosan, figyelmesen a kérdésemet:
"A 19 évestől elvárható szerintem, hogy a jövőjét tervezze és 2-3 év múlva elköltözzön."
A hozzászólásokból látszik, hogy mennyire rosszindulatúak az emberek és egyből ítélkeznek, anélkül hogy átgondolnák mi lehet a másik ember problémája.
Nem csak a házimunkáról van szó, hanem arról hogy nem mindig szívesen vagyok együtt a gyerekekkel. Nem értelmesek, nem tudnak beszélgetni. Mint ahogy egy másik emberrel, szomszéddal, stb sem szívesen találkozunk. Ennyi.
24/24
Te miről beszélsz???
Te meg elmebeteg vagy!!
Ha valakinek gyereke van, az sem akar 30 évig Vele élni!!!
Hogy vélekedek? Úgy hogy teremtse meg a saját életét, jövőjét, ahogy én is és mindenki más.
Legyen önálló, emellett természetes , hogy segítjük.
De ne használja ki az apját és engem se.
És ne meressze a valagát, miközben mi dolgozunk!
Te meg egy primitív, korlátolt ember vagy!!!
Ajánlom figyelmedbe, azt amit az előbb írtam.
Nem tudsz olvasni, vagy a képességeiddel van valami probléma:
Olvasd el pontosan, figyelmesen a kérdésemet:
"A 19 évestől elvárható szerintem, hogy a jövőjét tervezze és 2-3 év múlva elköltözzön."
"Természetes, hogy elfogadtam őket, de szeretnem nem kötelességem."
Nem is csodálom,hogy nem jöttök ki ha eleve így állsz hozzájuk. Nem kell anyaként tutujgatni és pátyolgatni őket, de kialakíthatnál egy normális baráti kapcsolatot a srácokkal. Egy ilyen korú fiatal nem retardált vagy jó esetben nincs egy kisgyerek szellemi szintjén,hogy ne lehessen normálisan kommunikálni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!