Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor költözzön el a gyerek...

Mikor költözzön el a gyerek otthonról?

Figyelt kérdés
A párom két fia 15 és 19 évesek. Nekem terhemre vannak, és egészségesnek se tartom a velük való együttélést (nem saját gyerekeim). Ráadásul már nem kicsik. A 19 évestől elvárható szerintem, hogy a jövőjét tervezze és 2-3 év múlva elköltözzön.

2013. febr. 26. 12:42
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Természetes, hogy elfogadtam őket, de szeretnem nem kötelességem. Miért kellene? Csak azért mert a párom gyereke?? Vannak nők, akik tutujgatják más gyerekét.

Szerintem ez a "beteges" hozzáállás a társadalom részéről.

Előre nem lehet ezt megtervezni kit szeretsz meg.

Kamasz fiúkként ismertem meg őket, az hogy idegenek, arra értettem hogy nem lehet őket úgy megszeretni, mint ahogy akármelyik rokonomat szeretem.

És eddig nem írtam, de sajnos elég nehéz eset mindkettő.

2013. febr. 26. 13:49
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Oké ez érthető, de valamennyire itt érvényes a megszoksz vagy megszöksz mondás. Nem kell mindent megszoknod, beszélj a pároddal. Viszont ha ő sem hajlik arra, hogy változtatnotok kell akkor esélytelen. Mondjuk én nem vennék a nyakamra ilyen terhet. Max adnék nem mondjuk egy év próbaidőt. Ezalatt vagy összeszokunk és össze tudjuk egyeztetni a dolgokat vagy ennyi volt, a saját életemet nem keserítem meg. Üljetek le beszéljétek meg.
2013. febr. 26. 13:54
 23/50 A kérdező kommentje:

20/20

Olvasd el pontosan, figyelmesen a kérdésemet:

"A 19 évestől elvárható szerintem, hogy a jövőjét tervezze és 2-3 év múlva elköltözzön."

A hozzászólásokból látszik, hogy mennyire rosszindulatúak az emberek és egyből ítélkeznek, anélkül hogy átgondolnák mi lehet a másik ember problémája.

Nem csak a házimunkáról van szó, hanem arról hogy nem mindig szívesen vagyok együtt a gyerekekkel. Nem értelmesek, nem tudnak beszélgetni. Mint ahogy egy másik emberrel, szomszéddal, stb sem szívesen találkozunk. Ennyi.

2013. febr. 26. 13:56
 24/50 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem gondoltál rá mikor keféltetek, hogy nem bírod a gyerekeket? Szánalmas vagy komolyan...
2013. febr. 26. 13:59
 25/50 A kérdező kommentje:

24/24

Te miről beszélsz???

Te meg elmebeteg vagy!!

Ha valakinek gyereke van, az sem akar 30 évig Vele élni!!!

2013. febr. 26. 14:01
 26/50 anonim ***** válasza:
76%
19 éves te idióta, nem 30...tudja az apa hogy vélekedsz a gyerekeiről? Mert a helyébe kib@sználak mint macskát szrni...
2013. febr. 26. 14:08
 27/50 A kérdező kommentje:

Hogy vélekedek? Úgy hogy teremtse meg a saját életét, jövőjét, ahogy én is és mindenki más.

Legyen önálló, emellett természetes , hogy segítjük.

De ne használja ki az apját és engem se.

És ne meressze a valagát, miközben mi dolgozunk!

Te meg egy primitív, korlátolt ember vagy!!!

2013. febr. 26. 14:12
 28/50 A kérdező kommentje:

Ajánlom figyelmedbe, azt amit az előbb írtam.

Nem tudsz olvasni, vagy a képességeiddel van valami probléma:

Olvasd el pontosan, figyelmesen a kérdésemet:

"A 19 évestől elvárható szerintem, hogy a jövőjét tervezze és 2-3 év múlva elköltözzön."

2013. febr. 26. 14:13
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te el sem olvasod a hozzászólásokat, csak kiválogatod azt amire le lehet csapni. De én ismét csak azt tudom mondani amit már írtam, mások írtak, hogy ezen csak te tudsz változtatni. Egy kamasz nem fog neked wc-t pucolni vagy akármit, ha nincs rá megkérve, kényszerítve. A könnyebb és kényelmesebb utat választja. Ha máshogy nincsenek beszabályozva, azt csinálnak amit akarnak, az apa csak nyomja a pénzt megint csak nem fognak változni. Itt a párod tehetne valamit. Az ő gyerekei, neki kell őket megnevelni. Ő vagy hajlandó rá vagy nem. Ha nem akkor te vagy asszisztálsz ehhez, vagy nem. Ennyi. Ilyen egyszerű a felállás.
2013. febr. 26. 14:17
 30/50 anonim ***** válasza:
74%

"Természetes, hogy elfogadtam őket, de szeretnem nem kötelességem."

Nem is csodálom,hogy nem jöttök ki ha eleve így állsz hozzájuk. Nem kell anyaként tutujgatni és pátyolgatni őket, de kialakíthatnál egy normális baráti kapcsolatot a srácokkal. Egy ilyen korú fiatal nem retardált vagy jó esetben nincs egy kisgyerek szellemi szintjén,hogy ne lehessen normálisan kommunikálni vele.

2013. febr. 26. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!