Ez így fura név párosítás a gyerekeimnek vagy csak belém beszélték?
Két kisfiunk van, most várom a harmadikat. A nagy Marci (Márton), a kicsi Bence. A kicsinek a Bernát, Berci nevet szeretnénk. Csak nem tudom nem e fura ez így, nem e ok gúnyolódásra.
Marci-Berci
Bence-Berci is ugyanúgy kezdődik.
max annyi lehet h szólsz az egyiknek és másik is felkapja a fejét. Nálunk alig voltak hasonlóak a nevek de folyton az volt a baj h senki se tudta épp kinek szólnak mert mindkettő ugyanúgy végződött.
de egyébként meg ha neked tetszik akkor hajár tök mindegy ki mit szól be
Nekem tetszenek nagyon!:)
Tényleg ne foglalkozz mással, a csúfolódással meg végképp ne, mert úgyis találni fognak okot, ez alól kibújni nem lehet, de szerintem nincs gond a nevekkel, vagyis ez miatt nem fogják őket piszkálni.
Meg olyan aranyos, hogy így összehangoznak:)
Egyik ismerősömnél van 3 gyerek, az első Márton, Marcinak nevezik. A második Bertold, Őt Bercinek hívják, és van egy kislány, Kincső.
Őket sem zavarta a Berci-Marci dolog.
Szép nevek, a Bernát is a Berci becézés is tetszik!
Igazából csak neked fog majd gondot okozni, ha szólsz nekik, és nem tudják kinek is szóltál mert hasonló lesz nagyon a hangzásuk.
Esetleg a Bernátot Beri-nek becézhetnétek. A Berkót írta már valaki, az is jópofa.
Adjátok bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!