Milyen ajándékot adjak a gyerekeimnek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de ma egész nap ez jár az eszemben. 4 gyerekm van, de csak 3-nak kell ajándék, mert az utolsó 2 hónapos :) a legidősebb lány, december végén lesz 6 éves, a 2. fiú, 4 éves, és a 3. lány 1 éves. nem tudom megmondani hogy pontosan mennyit szánok rá, lényeg hogy ne adjak nekik túl sokat, hogy ne szokjanak rá, és ne csak ezért várják a Karácsonyt. Egyébként mindenük van.2010. nov. 28. 13:56
1/6 anonim válasza:
Kissé elhűltem a kérdésed láttán... Mi mondjuk meg, mit vegyél a TE gyerekeidnek???
Te ismered őket, te tudod, mit szeretnének, mire vágynak. Ha meg nem tudod, akkor vegyél elő egy reklámújságot, tele van mindenféle játékkal.
2/6 anonim válasza:
gyurma kifestő lego(ne olyat amiben megvan adva mit rakhatsz ki hanem olyat amiben rengeteg darab van és azt rak ki belőle az ember amit akar), festő készlet, zsírkréták, rajzceruzák, matchbox stb...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. nov. 28. 14:07
4/6 anonim válasza:
Van a metrokatalogusba kis kucko(játék sátor).Ha szeretnek bunkizni és még nincs nekik akkor akár közösen is kaphatják.
Asszem 4000 forint max.
6/6 anonim válasza:
"csak 3-nak kell ajándék, mert az utolsó 2 hónapos :)"
Elég hülye felfogás, vmi apróságot kaphatna.
Két hónapos se voltam, amikor az első névnapom volt, és kaptam virágcsokrot apától. És nem lettem tőle elkényeztetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!