Ti vennétek lakást a gyereketeknek?
Az sem mindegy, hogy hova megy egyetemre. Érdemes annak a környékén keresgélni. Tudom, hogy a fővárosban tömegközlekedéssel nincsenek nagy távolságok, de nem mindegy, hogy az egyetem 20 percre van a lakástól vagy 40-re.
Csoporttársaimnak IX., VI., VII. és XIV. kerültben vettek garzont, amikor kezdték az egyetemet, ezek közül a 6.7. kerületit diploma után pár hónap alatt el tudták adni, a körúti garzonok nagyon keresettek az egyetemisták között, mivel minden közül van, egyetemek, színház, szórakozóhelyek.
minimum 3 szobás lakás kéne nekik, mivel 2 háló plusz nappali, h ne zavarják egymást, tudjanak vendéget fogadni, mindenük elférjen.
a 30-40nm egyébként sem minigarzon, az a 20nál bezáródik, onnantól sima garzon :P
a lakást az egyetemtől függően választanám, bár ha az orvosira megy valamelyikük, akkor sem vennék kecót a 8ban :)
11. kerület talán a legjobb közlekedés szempontjából, és a Műegyetem, ill. az ELTE jónéhány kara leledzik ott. de ugyanígy jó az 12., 1., 2., viszont onnan nem mindig könnyű az utazgatás.
hidd el, ez fontos szempont, hiszen ha van pár lyukas órájuk, azért jobb hazaugrani kajálni, olvasgatni mint kávézóban ücsörögni. bár a könyvtárban is jó belesüppedni egy fotelba :)
nekem is vettek anno a szüleim lakást már gimis koromban. egyetem óta benne élek, és élveztem az első perctől, h önállósodhatok. ennek köszönhetően a párommal is elég hamar össze tudtunk költözni, nem kellett évekig kuporgatni meg albiról albira vándorolni.
Igen, vennék. Ez egy nagyon jó befektetés, mert amíg nem költözik oda a testvére, az egyik szobát kiadhatja egy csoporttárságnak, és így mindenki jól jár. Miért fizetnéd az albérletet, hogyha van pénz lakásra?
Egyetemek közelében, a 4/6-os vonalán vennék 2-3 szobás lakást, ezeket viszik mint a cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!