Akkor most aki belenézhet a férje/párja telefonjába, az rossz szemét ember?
Szóval szerinted azért, mert nem titkolózunk egymás előtt halálra ítélt a kapcsolatunk? Mondom, nem kutakodunk, hogy biztos megcsalsz te szemét, hanem egyszerűen nálunk nincs belőle probléma, ha felveszem a telefonját! Érted? Nem? Ja bocs, megyek ápolni a haldokló kapcsolatom!
Jó vedd fel ha ő nem tudja, de minek beleolvasgatni az üzeneteibe meg ilyenek? Ennyi magánélete nem hagyni szerencsétlennek! Levegőt vehet úgy, hogy a mások nem tud róla? Házastárs nem sziámi iker az a két ember!
Én is belenézhetnék párom személyes dolgaiba, mégsem teszem. Nincs rá szükségem. Ráadásul ennyi erővel akár közös fogkefét is használhatnánk, "hiszen együtt élünk".
Mindehhez még hozzátenném, hogy hiába nézelődtök egymás telefonjában, hiába használjátok egymás emailfiókját ebből még nem következik az, hogy meg is lehet bízni a másikban. Egy embernek korlátlan számú emailcíme lehet és okos ember nem hagy semmilyen nyomot a telefonjában. Ezen azért érdemes lenne elgondolkozni mindenkinek, aki természetesnek véli, "hogy a párom dolga az én dolgom is" és ezt vélik a bizalom tökéletes megtestesülésének.
(lehet lepontozni, ha fáj az igazság, vagy savanyú a szőlő)
A kérdést végül is kétféleképpen lehet értelmezni, mint ahogy a válaszokból látszik, hogy kétféleképpen értelmeztük is.
Az egyik az a helyzet, amikor megbízunk egymásban a másikkal olyan szinten, hogy tudjuk egymás jelszavait a számítógépen, használhatjuk egymás telefonját. Nem kutakodunk, tudjuk, hogy a másik sem teszi, de nincs titkolnivalónk, szükség esetén akár meg is kérjük a másikat, hogy nézzen meg egy üzenetünket, vagy vegye fel a telefont helyettünk.
A másik helyzet amikor a párunk nem bízott meg semmi ilyesmivel, nem engedte meg, nem is tud róla, de mi titokban belekutakodunk a telefonjába, a számítógépébe, mert annyira nem bízunk benne.
Az egyik tényleg a bizalomról szól, a másik a bizalmatlanságról.
önálló emberek vagyunk, saját személyiséggel, hivatalos és baráti ügyekkel-kapcsolatokkal. nem intézünk a másik helyett semmit, nem válaszolunk a nevében semmilyen üzenetre, hívásra.
egyáltalán nem érzek ingerenciát, h kutassak a dolgaiban. saját laptop, saját telefon. egyik sem tabu, de minek nézegessem az övét, ha nekem is van?! :)))
bízom benne, és jól ismerem. ha sumákolna, az feltűnne anélkül, h bármilyen írott dolgát megnézném. aki akarja, persze nézegesse a párja kütyüit, én nem akarom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!