Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most aki belenézhet a...

Akkor most aki belenézhet a férje/párja telefonjába, az rossz szemét ember?

Figyelt kérdés
Mi belenézhetünk, ha kell felvesszük, válaszolunk smsre, az emailekkel is így vagyunk meg mindennel. Szerintem ez lenne a természetes,miért verik itt egyesek magukat,hogy mekkora szemét dolog belenézni a párunk dolgaiba? Talán savanyú a szőlő egyeseknek?
2013. febr. 25. 17:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi akár fel is vehetjük a másikét, ha az egyikünk éppen kint van valahol, vagy otthon felejtette a mobilját. Olyan is volt már sokszor, hogy megkértem a férjemet, hogy nézze már meg, kitől kaptam sms-t, mert éppen nem értem rá a telefon után kapkodni.
2013. febr. 25. 18:00
 22/33 anonim ***** válasza:
29%

Szóval szerinted azért, mert nem titkolózunk egymás előtt halálra ítélt a kapcsolatunk? Mondom, nem kutakodunk, hogy biztos megcsalsz te szemét, hanem egyszerűen nálunk nincs belőle probléma, ha felveszem a telefonját! Érted? Nem? Ja bocs, megyek ápolni a haldokló kapcsolatom!

Jó vedd fel ha ő nem tudja, de minek beleolvasgatni az üzeneteibe meg ilyenek? Ennyi magánélete nem hagyni szerencsétlennek! Levegőt vehet úgy, hogy a mások nem tud róla? Házastárs nem sziámi iker az a két ember!

2013. febr. 25. 18:05
 23/33 anonim ***** válasza:
A másik nem tud róla, elnézést! Elírtam! Ezért is hülye leszek meg le leszek cseszve mindjárt!
2013. febr. 25. 18:07
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Már egy másik hasonló témájú kérdésben leírtam, de nálunk alap, hogy válaszolunk egymás hívásaira, üzeneteire ha épp nem vagyunk a közelben vagy mert a másik lusta felkelni, főz stb. :) Ebből kifolyólag nincsenek titkok egymás előtt; ha akarnánk, elolvashatnánk az összes üzenetet, híváslistát de fölösleges mert nincs vaj a fülünk mögött. :)
2013. febr. 25. 18:13
 25/33 anonim ***** válasza:
82%
Itt nem arról van szó, hogy bele KELL nézni a másik a telefonjába, hanem arról, hogy egyes kapcsolatokban bele LEHET nézni. Ez azt jelenti, hogy a barátom teljes nyugalommal adja a kezembe a telefonját, mert tudja, hogy nem kutatok, én meg nem kutatok, éppen azért, mert tudom, hogy ha vaj lenne a füle mögött, akkor dugdosná. De ha belépnék az smseibe, csak úgy, kíváncsiságból, nem akadna ki, mert ő is megnézhetné az enyèmet. De mondom, ez nem azt jelenti, hogy másfél óránként vérszemet kapok, ha nem látom a telefonját..
2013. febr. 25. 18:23
 26/33 anonim ***** válasza:
78%
Mi siman elolvassuk egymas leveleit, uzeneteit. Elofordul, hogy a ferjem megker, hogy ennek-annak irjak sms-t az o telefonjarol vagy lepjek be az o e-mail fiokjaba es valaszoljak helyette. Nem erzem ettol rossz / szemet embernek magam.
2013. febr. 25. 18:26
 27/33 anonim ***** válasza:
77%
Én pl nem szeretem, ha vki kérdés nélkül turkál a telefonomban.. De ha a párom odajön, hogy na megnézheti? Mondanám neki h persze, tessék, megmutatom hiszen nincs mit titkolnom..DE ne turkáljon se ő, se senki.
2013. febr. 25. 18:43
 28/33 anonim ***** válasza:
87%

Én is belenézhetnék párom személyes dolgaiba, mégsem teszem. Nincs rá szükségem. Ráadásul ennyi erővel akár közös fogkefét is használhatnánk, "hiszen együtt élünk".

Mindehhez még hozzátenném, hogy hiába nézelődtök egymás telefonjában, hiába használjátok egymás emailfiókját ebből még nem következik az, hogy meg is lehet bízni a másikban. Egy embernek korlátlan számú emailcíme lehet és okos ember nem hagy semmilyen nyomot a telefonjában. Ezen azért érdemes lenne elgondolkozni mindenkinek, aki természetesnek véli, "hogy a párom dolga az én dolgom is" és ezt vélik a bizalom tökéletes megtestesülésének.

(lehet lepontozni, ha fáj az igazság, vagy savanyú a szőlő)

2013. febr. 25. 19:07
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést végül is kétféleképpen lehet értelmezni, mint ahogy a válaszokból látszik, hogy kétféleképpen értelmeztük is.

Az egyik az a helyzet, amikor megbízunk egymásban a másikkal olyan szinten, hogy tudjuk egymás jelszavait a számítógépen, használhatjuk egymás telefonját. Nem kutakodunk, tudjuk, hogy a másik sem teszi, de nincs titkolnivalónk, szükség esetén akár meg is kérjük a másikat, hogy nézzen meg egy üzenetünket, vagy vegye fel a telefont helyettünk.

A másik helyzet amikor a párunk nem bízott meg semmi ilyesmivel, nem engedte meg, nem is tud róla, de mi titokban belekutakodunk a telefonjába, a számítógépébe, mert annyira nem bízunk benne.

Az egyik tényleg a bizalomról szól, a másik a bizalmatlanságról.

2013. febr. 25. 19:16
 30/33 anonim ***** válasza:

önálló emberek vagyunk, saját személyiséggel, hivatalos és baráti ügyekkel-kapcsolatokkal. nem intézünk a másik helyett semmit, nem válaszolunk a nevében semmilyen üzenetre, hívásra.

egyáltalán nem érzek ingerenciát, h kutassak a dolgaiban. saját laptop, saját telefon. egyik sem tabu, de minek nézegessem az övét, ha nekem is van?! :)))

bízom benne, és jól ismerem. ha sumákolna, az feltűnne anélkül, h bármilyen írott dolgát megnézném. aki akarja, persze nézegesse a párja kütyüit, én nem akarom :)

2013. febr. 26. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!