Hogyan segithetnék a nagymamämon anyagilag kisbaba mellett?
van egy kisfiam,külföldön élek,jelenleg nemtudok dolgozni,most tanulom a nyelvet,addig itthon vagyok a fiammal(sehol se tudok elhelyezkedni a nyelv miatt,pedig probälkozom,hätha..(együttvagyunk az apukäjäval).
mamäm,aki pesten lakik nagyon idös,beteg is mär,multkor leällt a szive:(..dehälistennek,vissza tudtäk hozni!utaztam egyböl pestre,enni alig volt penzem,épphogy kijöttem belöle a kicsivel.most irt unokatestvérem,hogy mi unokatesok fogjunk össze,mert mam egyik gyereke se tämogatja öt pénzzel,és szüksége van a gyogyszerekre.én nagyonszivesen küldök fel neki,havonta azert van annnyi penzem,amit apärom ad,majd rakok el belöle,és elküldöm a nagyinak.denemtudok sokat,csak pär ezret:(.és rossz érzésem van hogy többel nem tudok segiteni neki.mit tehetnék?
köszönöm a vàlaszokat!igen,segiteni fogok neki amig tudok,imädom a nagyit!:(
köszönöm a megnyugtato vàlaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!