Szeretnék máshol élni, más családnál. Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Lehet hogy gyerekesnek hangzik de teljesen komolyan veszem a kérdésemet. 17 éves vagyok, tehetelen, 18 éves leszek augusztusban. Aránylag jól tanulok. A szüleim elváltak és kénytelen vagyok anyám barátját elviselni, aki egy alkoholista idióta barom állat. Nem tudunk elköltözni mert anyámnak nincs olyan fizetése hogy albérletben lakjunk. Iskola mellet munkát nem tudok vállalni. Apámhoz sem tudok menni mert a barátnője nyakán él, neki nincs is munkája. Nagyon jó lenne ha külföldön lehetnék jó távol az eredeti családomtól. Szégyen ez a család, apám egy szerencsétlen, anyám meg egy idióta plusz ott van a barátja akinél lakunk. Megállás nélkül szivat, nem csak engem hanem anyámat is. Nem egyszer egymásnak estek. Volt olyan amikor mi is. Elmenni nem tudok mert nem lehet. Kikerülnék az utcára. Annyira szar az életem. Néha elgondolkodok rajta hogy minek kellett megszületnem, bár öngyilkos nem lennék soha. Remélem van erre van valami megoldás. Nem tudok más szülőhöz menni? Bár mondjuk 18 leszek, és semmi értelme de hátha van valakinek valamilyen ötlete.2013. febr. 24. 15:01
11/11 anonim válasza:
"Nagyon jó lenne ha külföldön lehetnék jó távol az eredeti családomtól." Au-pair? Ott egy családnak kell segíteni gyerekeknek meg a háztartásban, lenne külön szobád, adnak enni, meg kapsz fizetést is (mondjuk az nem valami sok általában). Viszont ha ennyire nem jössz ki a családoddal, az jó lehetőség lenne szerintem, nyelvet tanulhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!