Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim szinte utálják a...

A szüleim szinte utálják a barátomat, mert török származású, és elmondták mindenféle veszélyes embernek, holott egyáltalán nem az. Hogy tudnám megváltoztatni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 10:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én felig torok vagyok, es Torokorszagban elek.

Azt kell mondjam, hogy a rendes torokok soha nem kezdenenek egy europai lannyal.

Ha megis, akkor az olyan is... Es soha nem mennek egy ilyenhez hozza.

Çok ayıp yaa...

2013. ápr. 27. 11:23
 22/26 TijuMK ***** válasza:
Na ez érdekes, miért tartod szégyennek?
2013. ápr. 27. 23:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Egy europai embernek nehez lenne megmagyarazni, hogy ez itt miert szegyen. Mas a felfogas, a kultura, a tradicio, a vallas.

Szamomra szegyen alkoholt inni, de nektek nem. Ezt en elfogadom, es tiszteletben tartom. De a torokok tobbsege nagyon ferde szemmel nez az europai konnyu nocskekre.

Ezt sem kell megertenetek, de fogadjatok el, es tartsatok tiszteletben.

2013. ápr. 28. 10:08
 24/26 TijuMK ***** válasza:

Hm igen, de ha tegyük fel a török férfi elveszi az európai nőt feleségül, szerintem onnantól már nem szégyen a dolog.

De előtte nyilván meg kell ismerniük egymást, nyilván Európában máshogy zajlik ez a dolog, itt elmegy a pár a szülőkhöz ebédelni megismerkednek, míg pl az araboknál nem szabad a nőt bemutatni a szülőknek amíg az nem a férfi felesége, legkevésbé meghívni a szülői házba. Gondolom ez a törököknél is hasonlóképp lehet, bár nem vagyok otthon a kultúrájukban.

Amúgy meg szerintem senkit nem kell megváltoztatni, ha te soha nem kezdenél európaival az is rendben van, ha más kezd az is. Mindenki azt tesz amit helyesnek ítél. Aki pedig tévúton jár, az a végén úgyis felelni fog érte.

2013. ápr. 28. 12:40
 25/26 anonim ***** válasza:

"araboknál nem szabad a nőt bemutatni a szülőknek amíg az nem a férfi felesége"

Dehogynem! Csak nem maradhatnak kettesben. Nyilvan a szulok is szeretnek megismerni a gyerekuk jovendobelijet.

egyebkent nem itelkezek, csak elmondtam, hogy a masik oldalrol milyen a dolog. Sok torok el europaban, foleg Nemetben, es ok mar teljesen europai mentalitasuak.

2013. ápr. 30. 09:59
 26/26 anonim ***** válasza:

Akkora baromsägokat tudtok irni.

Az en pärom is török. Nem vagyok elnyomva, nem vagyok megverve, söt amikor näluk voltunk ott sem mentem mögötte a piacon 3 lepessel. Igazäbol leszarta hogy hol vagyunk es kezenfogva mentünk. Nem nagyvarosban lakik, hanem kelet To-i kisvärosban,ahol ha kendö nelkül maszkäl egy läny , megszoljäk.

Az en csalädom sem akarta elfogadni, nem kell öket gyözködni, ugysem mesz vele semmire. Majd hozzäszoknak.

2013. nov. 10. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!