Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek olyan gyenge emberek,...

Léteznek olyan gyenge emberek, akik nem bírnak egyedül lenni?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, ilyen vagyok. Nem vagyok kapcsolatfüggő, de egyedül összeomlanék. Ezt onnan tudom, hogy megtörtént velem, hogy anno a legnehezebb időszakomban elfordult tőlem a családom és akkor álltam talpra, amikor valaki felkarolt, egyedül már rég elvesztem volna. Úgy gondolom, hogy aki mögött nem áll senki, teljesen egyedül van a világban, az halott. Én csak egy olyan embert ismertem, aki ember maradt a talpán még úgy is, hogy mindenki magára hagyta. Aki erős egyéniség, amögött biztos, hogy áll valaki, nincs teljesen egyedül. Szerintetek?

2013. febr. 22. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Mikor a baleset érte a házon nem volt tető, mire hazajött a kórházból és a rehabilitációról már kész volt a ház belülről. "

Uh, pedig előbb a tetőt kellett volna, aztán belülről csinosítgatni. :)

2013. febr. 23. 10:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mind addig nem éreztem kapcsolatfüggőséget, amíg nem volt szerelmem. Aztán mikor már volt, és vége lett, utána éreztem úgy, hogy muszáj, hogy valaki legyen velem, mert rendesen függő lettem. De muszáj így is erősnek lennem, mert azóta is egyedül vagyok. Jobbat nem tudok tenni.
2013. febr. 23. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mikor a baleset érte a házon nem volt tető, mire hazajött a kórházból és a rehabilitációról már kész volt a ház belülről. "

Uh, pedig előbb a tetőt kellett volna, aztán belülről csinosítgatni. :)

Kár, hogy nem érted: mikor a baleset történt félig volt kész a ház, mikor hazajött belül teljesen készen volt, de még a külső szigetelés, járda, kerítés stb.nem volt.

A semmis kötözködsz!

2013. febr. 23. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!