Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek a lányotoknak?

Ti megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy rendeltem az interneten egy gépet, amit csak személyesen lehet átvenni. Nekem nincs kedvem elautózni érte (az út 2.5 óra csak oda), ezért megkértem valakit de ő az utolsó pillanatban lemondta. Holnap kéne átvenni és a lányom azt mondta, hogy elmegy érte, ha gondolom. Én megörültem neki, szóval rábólintottam. A gond az, hogy 19 éves, féléve van jogosítványa, délután fél 6-ig van előadása, szóval csak utána tudna indulni. Későn érne haza. Ti elengednétek?
2013. febr. 18. 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire jól vezet. Fél éves jogosítvány nem feltétlen jelent semmit. Nem tudom, milyen idő várható, de pl. havazás esetén én egyelőre nem engedném el. Ha viszont megbízható, jól vezet és megfelelő az idő, akkor igen.
2013. febr. 18. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó lenne ha menne vele valaki arra az esetre, ha a sötétben vezetés jobban kifárasztaná, mint ahogy elsőre elképzelte.

És ha jeges az út arrafelé, akkor is necces.

2013. febr. 18. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy valaki menjen vele. Bátyámat se engedték el egyedül fél év után. Jobb ha van valaki mellette!
2013. febr. 18. 15:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze, felnőtt nő. Igazából még az engedélyedre sincs szüksége.
2013. febr. 18. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!