Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ennek ertelme? Nehez helyzet?

Van ennek ertelme? Nehez helyzet?

Figyelt kérdés
Evek ota benne vagyok egy nagyon rossz parkapcsolataban.a parom 26 en 22 vagyok.minden evben megcsalt megis nagyon kotodom hozza.ugy erzem akarmit tenne mindent meg tudnek neki bocsajtani.tobbszor rajta is kaptam ot h massal van de mikor veszelyt erzett mindig visszasirta magat.szo szerint.mindig visszafogadtam.iden nyaron en is megcsaltam ot eloszor.megtudta.elmondott minden fele undorito kuranak.aztan meg h probaljuk meg ujra de azota csak szexelni kellek neki ugy latom.van egy ferfi aki nagyon normalis es mar regen is akart tolem vmit de en elutasitottam mert szerettem a parom.most megint feltunt.ugy erzem h ha most is elszalasztoma akkor egesz eletemben banni fogom.o teljesen mas.van lakasa munkaja,felelossegtudta,egyszoval a parom ellentetje.belevagjak?vagy meg maradjak a regiben h hatha javul?segitsetek!
2009. szept. 8. 10:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
koszonom szepen!
2009. szept. 9. 10:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Na mi újság mik a fejlemények???

30/N

2009. szept. 10. 09:44
 23/27 A kérdező kommentje:
Hat jelenleg meg semmi mert nincs itthon es nem tudtam vele beszelni.Penteken fog csak hazajonni...de remelem eros tudok maradni.
2009. szept. 10. 16:26
 24/27 anonim ***** válasza:
Hogyne tudnál én szorítok BÜSZKE NŐ vagy csak erre gondolj!!!
2009. szept. 10. 18:58
 25/27 A kérdező kommentje:
De edes vagy ez nagyon jol esik!
2009. szept. 10. 19:20
 26/27 anonim ***** válasza:

Ma van péntek szorítok mindent bele, ne hagyd magad!!!

30/N

2009. szept. 11. 07:35
 27/27 anonim ***** válasza:

??? hogy alakult a dolog?

30/N

2009. szept. 13. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!