Van ennek ertelme? Nehez helyzet?
Az előző válaszoló vagyok. Most elolvastam a teljes szövegedet:) Még mindig ugyanazt gondolom, amit az előbb írtam.
Én is 22 éves lány vagyok amúgy. De ha engem megcsalnának, nem érdekes a körülmény, kidobnám, hogy lába sem érné a földet:) Fiatal vagy, legyél határozott, és a legfontosabb, hogy becsüld magad annyira, hogy észrevedd, hogy képes vagy jobbra is.
Na figyelj, fel tudod használni mert mindenki egyet ír, lépj tovább, nem lehet hogy már csak megszokásból vagy vele és félsz váltani, de komolyan mit vársz egy ilyen alaktól?
Olyan fiatal vagy nemrég írtam egy hasonló korú lánynak hasonló volt a kérdés lényege is hát leírom neked is:
1 fiatal vagy
2 tapasztalj minél többet az életből hogy később ne gondold azt, ezt elszalasztottam
3 ettől az embertől nem számíthatsz jóra de komolyan
Remélem holnap azt olvasom hogy kiadtad az útját, elhiszem hogy nem könnyű, de adj magadnak esélyt arra hogy ÉLJ és BOLDOG LÉGY
30/N
11:47-es vagyok
Az este mondott valamit apukám, és az megragadt bennem: Tedd fel magadban a kérdést, hogy miért tiszteled a párodat. Ha fel tudsz sorolni párat, és az nem arról szól, hogy "tisztelem, mert köszönt reggel", akkor a Te embered. Próbáld ki. Valószínűleg nincs sok dolog, ami miatt tisztelheted, mivel ő sem néz téged semmibe, ha megcsalt.
Én ezek miatt tisztelem a barátomat:
-tisztel engem és szeret és megbecsül
-tiszteli a szüleit
-alázattal van a munka felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!