Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ennek ertelme? Nehez helyzet?

Van ennek ertelme? Nehez helyzet?

Figyelt kérdés
Evek ota benne vagyok egy nagyon rossz parkapcsolataban.a parom 26 en 22 vagyok.minden evben megcsalt megis nagyon kotodom hozza.ugy erzem akarmit tenne mindent meg tudnek neki bocsajtani.tobbszor rajta is kaptam ot h massal van de mikor veszelyt erzett mindig visszasirta magat.szo szerint.mindig visszafogadtam.iden nyaron en is megcsaltam ot eloszor.megtudta.elmondott minden fele undorito kuranak.aztan meg h probaljuk meg ujra de azota csak szexelni kellek neki ugy latom.van egy ferfi aki nagyon normalis es mar regen is akart tolem vmit de en elutasitottam mert szerettem a parom.most megint feltunt.ugy erzem h ha most is elszalasztoma akkor egesz eletemben banni fogom.o teljesen mas.van lakasa munkaja,felelossegtudta,egyszoval a parom ellentetje.belevagjak?vagy meg maradjak a regiben h hatha javul?segitsetek!
2009. szept. 8. 10:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Csomagolj!!! És vissza se nézz.
2009. szept. 8. 11:36
 12/27 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek az eddigi hozzaszolasokat!
2009. szept. 8. 11:37
 13/27 A kérdező kommentje:
Igazabol az a helyet,hogy tenyleg mindig megbocsajtottam neki es o mindig visszasirta magat.de mindig csak akkor tepert amikor mar erezte h el fog vesziteni.a masik ami zavar,hogy en nagony szeretek eljarkalni ide oda a parommal o viszont nem szeret velem jonni.ezt onnan szurtem le,hogy mindig kitalalt vmit h miert ne megyunk ide oda.pl.hogy az apja megkerte h dolgozzon neki,meg h edzeni kell stb..
2009. szept. 8. 11:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de én csak az első mondatodat olvastam el, tényleg nem olvastam tovább. Tudom, hogy ami már így kezdődik, annak semmi, de semmi értelme.
2009. szept. 8. 11:47
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszoló vagyok. Most elolvastam a teljes szövegedet:) Még mindig ugyanazt gondolom, amit az előbb írtam.

Én is 22 éves lány vagyok amúgy. De ha engem megcsalnának, nem érdekes a körülmény, kidobnám, hogy lába sem érné a földet:) Fiatal vagy, legyél határozott, és a legfontosabb, hogy becsüld magad annyira, hogy észrevedd, hogy képes vagy jobbra is.

2009. szept. 8. 11:50
 16/27 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi hozzaszolasokat.remelem fel tudom hasznalni oket.
2009. szept. 8. 13:26
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj, fel tudod használni mert mindenki egyet ír, lépj tovább, nem lehet hogy már csak megszokásból vagy vele és félsz váltani, de komolyan mit vársz egy ilyen alaktól?

Olyan fiatal vagy nemrég írtam egy hasonló korú lánynak hasonló volt a kérdés lényege is hát leírom neked is:

1 fiatal vagy

2 tapasztalj minél többet az életből hogy később ne gondold azt, ezt elszalasztottam

3 ettől az embertől nem számíthatsz jóra de komolyan

Remélem holnap azt olvasom hogy kiadtad az útját, elhiszem hogy nem könnyű, de adj magadnak esélyt arra hogy ÉLJ és BOLDOG LÉGY

30/N

2009. szept. 8. 20:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Tiplizz!!! Te ilyen jó vagy, hogy képes vagy a szeretteidnek "bármit" megbocsátani, ő viszont olyan rossz, hogy képes a szeretteivel bármit megtenni! nem érdemel meg
2009. szept. 8. 21:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
ja, E.. voltam:D
2009. szept. 8. 21:37
 20/27 anonim ***** válasza:

11:47-es vagyok

Az este mondott valamit apukám, és az megragadt bennem: Tedd fel magadban a kérdést, hogy miért tiszteled a párodat. Ha fel tudsz sorolni párat, és az nem arról szól, hogy "tisztelem, mert köszönt reggel", akkor a Te embered. Próbáld ki. Valószínűleg nincs sok dolog, ami miatt tisztelheted, mivel ő sem néz téged semmibe, ha megcsalt.

Én ezek miatt tisztelem a barátomat:

-tisztel engem és szeret és megbecsül

-tiszteli a szüleit

-alázattal van a munka felé

2009. szept. 9. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!