Érdemes ezért bánkódnom? Bántottam egy szerettemet.
Napokra elutazott, és azóta rám se hederít. Igazából azt se tudom, miért kellett elutaznia és mit csinál. Egy elég közeli ismerősömről van szó, - féltestvérem, de nagyon szeretem. Szükségem lett volna, néhány kedves szóra, de valahogy olyan figyelmetlen és hideg lett erre az időre. Tegnap este nagyon önsajnálatomban oda írtam neki egy szomorú-szmájlit és annyit, hogy tudom, hogy úgysem írsz majd semmit.
Másnap pedig írt erre. Úgy mintha valami hivatalos levelet kéne megírnia csak... Nem vette észre, hogy nekem elég lett volna annyi, hogy "nem sokára beszélnük" vagy vlm hasonló.
És ezen annyira ledöbbentem, hogy hirtelen indulatból visszaírtam hogy "jobb lett volna ha nem is írsz semmit.."
Na, és ezóta rosszul érzem magam. Legszívesebben visszaszívnám amit írtam, mert most ezzel rossz érzéseket ébresztettem benne...
szerintem ne taktikázz, hanem mondd el neki, mi bánt.
mondjuk ezt jobb lenne akkor intézni, amikor már hazajött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!