Pasik! Ti hízatok házasság után? Ha igen mennyit?
Az én férjem 75kg volt mikor feleségül vett (a magassága miatt viszonylag vékony volt), most 7 évvel később 87kg. Növesztett egy kis pocakot, de nem dagi :)
Barátaink is pocakosodtak mióta házasok. Na és ti? :)
Nem hízékony szerencsére,ingadozik a súlya 80-85 között,de látszani nem látszik. Pedig jól főzök,eszik is sokat,de ő sem hizékony,sőt,inkább hamarabb fogy ha nem eszik sokat.
(viszont volt expasim,2 év alatt 30 kiló,pedig neki a végén már alig adtam enni,akkor elment mekizni...emberfüggő,aki nem akar,nem hizik)
változó. az én férjem elég magas 190 cm és 95 kg volt mikor megismerkedtünk és járni kezdtünk másfél évvel később az esküvőnkőn 106 volt, de olyan az alkata, hogy csak a pocakján látszott. a munkája miatt aztán nagyon lefogyott 80 ra,akkor már nagyon sovány volt... és most sikerült visszaszednie mert ráparancsolok hogy vigyen főtt kaját is.
91 nél tartunk.
igazából mindenhogy szeretem mert ő a férjecském, de mikor sovi volt féltem hogy összetörik:) pocakot meg imádom amúgyis, akármekkora:)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!