Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én reagálom túl?

Szerintetek én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Elejéről kezdem.

A férjemmel külön konyhán vagyunk,mert én cukorbeteg vagyok ő meg lisztérzékeny.

Viszont, ha olyat főzünk akkor meg szoktuk egymást kínálni.

A férjemnek az unokái jöttek hozzánk 2 napra és a férjem főzött nekik kaját.Persze olyan ételt amit én is ehetek.

Eszébe sem jutott azt mondani,hogy kérek-e vagy ilyesmi.

A másik,hogy ő nem tudja beosztani a pénzét úgy mint én.

Közösen fizetjük a rezsit.Ami marad az a kaja pénzünk.Mindenkinek a saját r.nyugdíjja az övé.

Azért írtam le,mert minden hónapba kér tőlem kölcsön,mert nem tudja beosztani a pénzét.

A lényeg:Az,hogy nagyon szarul esett,hogy nem szólt,hogy kérek-e enni. Mindig megkínáljuk egymást,ha olyat főzünk amit a másik is ehet.Most csak ,mert jöttek az unokái ezért engem le sem tojt.Amikor az én gyerekeim jönnek mindig neki is terítettem,sőt volt,hogy tálcán vittem be neki a szobába,ha nem fértünk el.

Kicsit megharagudtam rá.Kérdésem én reagálom túl vagy most mi van?

Ui. Sokat főzött tehát van elég kaja.

2013. febr. 16. 12:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó éj!! Elfelejtett szólni vagy magától értetődőnek tartotta; esetleg úgy volt vele, hogy te már megfőztél magadnak, ő meg eszik olyat, amit ő csinált a gyerekeknek.

Most komolyan EZEN kell vitatkozni meg besértődni??

2013. febr. 16. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!