Minden megcsalás kiderül?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 15:28
11/17 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled
2009. szept. 7. 17:43
12/17 anonim válasza:
Saját példa. Tavasszal robbant a bomba, a férjemnek már egy ideje szeretője van. És egy könnyes átbeszélgetős éjszaka során bevallotta, hogy mindig, a házasságunk teljes 10 éve alatt volt neki ilyen olyan illegális kapcsolata. És én most először jöttem csak rá.
13/17 anonim válasza:
Sokan évtizedeken át képesek titkolózni. Persze előbb utóbb kiderül minden. Az én anyósomnak a sógora volt a szeretője. 53 évesen buktak le. Vezető beosztású emberek...azt hittem a putrikban történik csak ilyen, de lám.
14/17 anonim válasza:
A kérdést kétféle képpen is lehet értelmezni. A feleség megtudja-e vagy mások. Mert még olyan megcsalásról nem hallottam amiről a környezet nem tudott volna. Persze nem egyéjszakás kalandról beszélek. Az más kérdés, hogy sokszor a párunk az aki utoljára tudja meg. Sok embert ismerek aki szeretőt tart csak nem borult ki még a bili otthon.
15/17 anonim válasza:
Attol fugg, mit veszel megcsalasnak...
16/17 A kérdező kommentje:
Szex egy másik férfival/nővel.
2009. szept. 16. 14:33
17/17 Aksika válasza:
Sztem többnyire igen,mert előbb utóbb a szerető többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!